Laden reviews...
98 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reviews consistently highlight the high quality of the cards and careful packaging. Customers appreciate the fast shipping and the broad range of designs. Many mention good value for money and reliable service. Overall, the shopping experience appears smooth and satisfying.
Voor afscheid van een collega die erg van dieren en natuur houdt heb ik voor een heel aantal collega's en mezelf verschillende dierenkaarten besteld: iedereen was erg enthousiast over de mooie foto's. Hopelijk is onze betreffende collega hier ook erg blij mee.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
voor mij was het compleet
24 June 2026
Emma
Arnhem
Helemaal tevreden, heerlijk als het gaat zoals er staat en zoals je wil. Hele mooie kaarten, snel ontvangen. Top.
Hollandse winterlandschappen
22 June 2026
Pitta
Amsterdam
Mooie ansichtkaarten. Goed en slim verpakt. Snelle levering.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Ik vind het al een ruime sortering.
14 June 2026
Joop
Almere
Aantal "Nederland"kaarten en stickers besteld voor postcrossing.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Iets meer verscheidenheid in de plaatjes op de kaarten, zelf heb ik niets met treinen dus die mogen van mij weg. Misschien daarvoor in de plaats iets met kaaswielen, koeien, Limburgse mergelsteen en vakwerkhuisjes in de heuvels. Kaarten zijn nu iets te "toeristisch Hollands". p.s. ik heb bewust kaarten gekocht met veel combifoto's omdat ik het leuk vind om vanalles van mijn land te laten zien. Maar als geboren Limburgse mis ik het zuiden 'n beetje op de kaarten.
11 June 2026
Mevr
Julianadorp
Altijd wanneer ik op vakantie ga stuur ik de cliënten waar ik voor zorg een kaartje. Dit jaar ging ik niet op vakantie maar was wel een dagje in Drenthe. Maar waar haal ik 80 ansichtkaarten vandaan? Nou, die heb ik gewoon hier besteld. Uitstekend geregeld; was de volgende dag al binnen. Alles keurig netjes verpakt. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven want het paste door de brievenbus.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Ik heb eerlijk gezegd niet het gehele assortiment bekeken omdat ik direct vond wat ik zocht
7 June 2026
Abstracte figuren
28 May 2026
Rianne
Uden
Ook fijn dat je losse gratis priority zegels kunt bestellen. En mooi dat er groeten uit Nederland op een groot deel van de kaarten staat, want Groningen ligt nog steeds niet in Holland. Verschillende Nederlandse landschappen vind ik mooi.
Herkenbare landschappen
19 May 2026
Annemarie
Stadskanaal
Ik ben helemaal tevreden over de website en de ansichtkaarten. Ben heel blij met m'n bestelling en zal zeker nog eens bestellen!
Limburg
19 May 2026
Wendy
Landgraaf
Neefjes en nichtjes krijgen als kado altijd iets met vogels. Op de verjaardag zelf een kaart met vogel. Als dank krijg ik een mooie kindertekening van een vogel. Mijn bedoeling is om spelenderwijs de kinderen de verschillende vogels te leren kennen,
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Misschien een sticker kaart om te versturen.
17 May 2026
Marianne
Stellendam
In regelmäßigen Abständen bestellen wir eine größere Auswahl Ihrer wunderschönen Postkarten mit Naturaufnahmen. Meine Frau verwendet die Karten auch in der Grundschule für Ihre Kinder. Die Karten sind eine besondere Freude auch für die Kinder! Vielen Dank!
Um welche Karten soll das Sortiment erweitert werden?
das Sortiment ist sehr umfassend
14 May 2026
Johannes
Neumarkt am Wallersee
Wat een prachtige kaarten! Daarnaast vielen de kosten mee en was de levering snel. Bedankt!
Mooi bos?
12 May 2026
Femke
Den Haag
De anzichtkaarten zijn prachtig en snel bezorgd! Helemaal blij mee.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Ik heb nog wel wat mooie Afrika foto's voor je, haha
11 May 2026
Janneke
Valkenburg Zh
2 setjes kaarten besteld en had ze de volgende dag al in huis. Het zijn perfecte kaarten voor post crossing en er is een ruim assortiment om uit te kiezen.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Oude foto’s van steden / plaatsen
8 May 2026
Jantine
Veenendaal
Meer is altijd beter :)
7 May 2026
Marit
Haarlem
Snel geleverd, mooie kaarten! Geweldig dus!
Geen idee
4 May 2026
Mirjam
Vorden GLD
Ik ben begonnen met postcrossing. Op zoek naar mooie ansichtkaarten kwam ik uit bij Natuurlijkefoto.nl. De keuze was snel gemaakt gezien het grote aanbod tegen voordige prijzen. Ik ben er erg blij mee en zal er zeker nog vaker gaan bestellen.
Kunst
1 May 2026
BCA Palstra
Poeldijk
Zoekende naar een afbeelding van een bepaalde plaats in Nederland kwam ik op de website van Arnold. Hier las ik over postcrossing. Daar had ik echt nog nooit van gehoord. Als snel dacht ik, dat is leuk, ik ga meedoen. Dus ik heb niet alleen de kaart gekocht die ik nodig had maar meteen een voorraad postcrossing kaarten :-). Dus Arnold zijn kaarten gaan vanuit mij nu ook de wereld over. De kaarten zijn netjes van kwaliteit en er is erg veel keuze. Dank je wel Arnold dat ik door jou nu een leuke hobby erbij heb.
auto's
1 May 2026
IlNIe
Ede
Eerder ook al hier kaartjes besteld en ben er weer blij mee! Mooie fotokaarten van goede kwaliteit :)
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Van mij mogen er nog meer foto's komen van Zwolle
21 April 2026
Noor
Zwolle
Alle war gut!
Um welche Karten soll das Sortiment erweitert werden?
WeiB Ich so nicht
20 April 2026
Diaan
Amsterdam
Goed geprijsde kaarten voor postcrossing! Snelle levering
assortiment is uitgebreid genoeg
17 April 2026
Frederike
Groningen
Leuke kaarten en snelle verzending! Helemaal tevreden :)
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Misschien meer postcrossing gerelateerd?
13 April 2026
Bushka
Enschede
Wat een cadeau om deze prachtige kaarten en sluitzegels uit te zoeken. Een sprookje en wat een perfecte kwaliteit voor een lage prijs.
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Met uilen, mist over de natuur
1 April 2026
Taco
Winterswijk
De set ansichtkaarten werd snel bezorgd. Goede kwaliteit.
?
1 April 2026
Saskia
Groningen
Hele fijne webshop. Ruim assortiment en snelle verzending. Super!
Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid?
Voor mijn gevoel is alles reeds aanwezig.
30 March 2026
Annemieke