Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenKaarten van een gewone brievenbus, Kinderdijk
Pluspunten
Snel geleverd Mooie kaarten Netjes ingepakt
VerbeterpuntenIk mis een factuur bij mijn pakketje, waardoor ik deze eerst moet uitprinten om te kunnen controleren of ik alles ontvangen heb
Pluspunten
er zijn GEEN negatieven punten
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Hele mooie kwaliteit. Fijn dat er ook kaarten zijn in Postcrossring zetjes.
VerbeterpuntenEr zijn veel meer mooie plekken in Nederland. En ik zou ook graag postzegels voor nationale post er bij willen.
Pluspunten
snelle levering van bestellingen op werkdagen, vandaag besteld, morgen in huis goede kwaliteit kaarten, dik papier, glossy uitstraling ruime keus keuze uit diverse mooie samengestelde sets voor een voordelige prijs er zijn vaak acties waarbij je een aantal gratis kaarten extra krijgt als je voor een bepaald bedrag besteld Geen verzendkosten
Verbeterpuntenbij bestellingen in het weekend is het niet duidelijk wanneer deze geleverd gaat worden, maar als je dat weet, houd je er rekening mee
Pluspunten
perfecte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie kaarten voor weinig geld
VerbeterpuntenVan elke provincie kaarten in het assortiment
Pluspunten
Zorgvuldig verpakt en uitstekende levertijd.
VerbeterpuntenDikke stapels kaarten zijn wat lastig uit de mooie zakjes met zipsluiting te halen voor dikke vingers ;).
Pluspunten
Mooie postkaarten
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
Pluspunten
Mooie kwaliteit kaarten voor een goede prijs. Heldere en duidelijke website!
Pluspunten
Binnen 1 dag mijn totale bestelling al in huis!
Pluspunten
Duidelijke site, snelle en keurige levering (goed verpakt).
Pluspunten
Prachtige en duidelijke afbeeldingen.
Pluspunten
snelle levering, mooie foto's.
Pluspunten
Mooie stevige ansichtkaarten.
VerbeterpuntenMeer variatie in kaarten, bv sporters popsterren, strand, gezellige kaartjes.
Pluspunten
Super mooie foto kaarten!
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
mooie kaarten snelle levering goede kwaliteit prima prijs
Pluspunten
mooie foto's, redelijke prijs en zeer snelle service. daarbij via Facebook leuke acties
Verbeterpuntengeen minpunten
Pluspunten
Mooie ansichtkaarten van goede kwaliteit met een schappelijke prijs.
VerbeterpuntenIk mis kaarten van Noord-Brabant in het assortiment.