Pluspunten
leuke overzichterlijke site, snelle levering, en hele mooie postzegels!
Verbeterpuntenik zie graag uitbreiding van het assortiment, mn ook foto's uit Brabant (dit ivm postcrossing zodat ik kan laten zien uit welke regio ik kom.). Ik zou ook graag de mogelijkheid hebben om meer postzegels te bestellen voor europa en wereld.
Beste Hanneke, Sinds een aantal dagen is het mogelijk om meer Europa en Wereld postzegels te bestellen. Met vriendelijke groet, Arnold Natuurlijkefoto.nl
Pluspunten
geweldig mooie foto kaarten !
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Aparte kaarten, snelle levering, leuk jullie eigen postzegels en heel fijn dat het ook met paypal betaald kan worden.
VerbeterpuntenMooie aparte kaarten. Prijs zou iets naar beneden kunnen of meer leuke sets maken nog voor mensen die niet alles los willen kopen.
Pluspunten
ruime keus, hele snelle levering en goede, persoonlijke communicatie over de levering. Levering was keurig verpakt in een bubbeltjesenvelop en de verschillende onderdelen van de bestelling waren ook nog eens plastic zipzakjes verpakt
Verbeterpuntengeen, ga zo door!
Pluspunten
Ik vind de kaarten van prachtige kwaliteit, bijna zonde om ze op te sturen (haha)
VerbeterpuntenGeen, het assortiment wordt voldoende aangevuld!
Pluspunten
Het zijn gewoon heel mooie kaarten die snel worden geleverd.
Pluspunten
De kaarten waren mooi en supersnel geleverd.
VerbeterpuntenOndanks dat ze erg zorgvuldig ingepakt waren heb ik een beschadigde kaart gekregen. Er liep een hele lelijke vouwrand helemaal door het midden heen, heel groot en opvallend. Jammer, deze kan ik nu niet meer versturen. Vandaar dat ik ook punten heb afgehaald bij Nazorg&Garantie.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit kaarten: dik papier, glanzende foto Snelle levering
VerbeterpuntenHet bedrijfslogo is op sommige kaarten relatief groot op het schrijfgedeelte gedrukt. Hierdoor blijft er minder ruimte voor een bericht over. Is niet superstorend maar zou iets kleiner mogen, vooral omdat de website ook nog op z'n zij tussen schrijf- en adresgedeelte is gedrukt.
Pluspunten
Gemak van de site, snelheid bestelling, mooie kwaliteit van de kaarten.
VerbeterpuntenJammer dat de kleuren van de herfstkaarten wat flets overkomen op de kaart. Op sommige kaarten staat bv Veluwe of Groeten uit, het zou fijn zijn als die ook zonder tekst verkrijgbaar waren.
Pluspunten
Gelijk de volgende dat in huis. Prachtige kaarten. Pakjes keurig verzorgd. Ik kan alleen maar positief zijn.
VerbeterpuntenDat ik niet te veel postzegels mag bestellen snap ik best. Alleen jammer dat ik niet net zoveel postzegels als kaarten mag bestellen.
Beste heer / mevrouw, Inmiddels kunt u meerdere Europa en Wereld postzegel vellen bestellen in de webshop. Door logistieke redenen was dit eerder niet mogelijk. De provincie Zuid-Holland komt zeker nog aan de beurt. Wel is er de Scheveningse pier aan het assortiment toegevoegd. Met vriendelijke groet, Arnold Natuurlijkefoto.nl
Pluspunten
Overzchtelijke site...goed assortiment...snelle levering
Pluspunten
Helemaal te gek. Alleen maar lof.
VerbeterpuntenMisschien een keer een extra ansichtkaart van iets nieuws om onder aandacht te brengen. Of een kaart die niet zo goed loopt.
Pluspunten
Behoorlijke keuze en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenNog meer steden/provincies toevoegen.
Pluspunten
Helemaal goed! Zeer snelle levering!
Pluspunten
De snelheid van levering.
VerbeterpuntenOok anders assortiment kaarten, van alles wat.
Pluspunten
Mooie kaarten en een snelle levering!
Pluspunten
Hele mooie kaarten! En fijn dat je boven de 10 euro geen verzendkosten hoef te betalen. Snelle levering ook en heel netjes dat er vooraf een mail wordt gestuurd. Ben heel tevreden over mijn eerste bestelling!
VerbeterpuntenGeen
32 Kerkdreef
Oldekerk 9821 PS
www.Postkarten-kaufen-online.de Postkarten- und Grußkarten-Webshop mit einer großen Auswahl an Karten für Postcrossing. Wir haben auch lustige Stickerbögen und Siegelaufkleber im Angebot. Kurz gesagt: Perfekt für Postcrosser!