Aanrader!

Hele leuke kaarten, voor iedereen wat wils. Met Nederlandstalige en Engelstalige opdruk. Ik gebruik ze voor buitenlandse post. Supersnel geleverd en goed geprijsd.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? nvt, er is genoeg keus :)

Mooie kaarten met goede prijzen Snelle levering, netjes verpakt

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Geen idee, assortiment is ruim

Mooie foto's, goede kwaliteit, prettige prijs

Snel, goede kwaliteit.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? zeedieren

Ik spaar ansichtkaarten van over de hele wereld. Het wordt steeds zeldzamer om deze te bemachtigen. Nu deze webshop ontdekt. Prachtige opnames en heel mooie kwaliteit. Heel blij mee.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Steden

Mooie kaarten

Snel geleverd en mooie natuur foto’s! Een cadeautje op zich .

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Niet

Mooie kaarten en snel bezorgd

Voor Postcrossing heb ik kaarten besteld bij natuurlijkefoto. Deze zijn snel en netjes bezorgd en het zijn mooi kaarten.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? niet van toepassing

Heel leuk!

Ik ben heel blij met de kaartjes. Goeie stevige kwaliteit. Het was erg netjes en zorgvuldig verpakt.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? foto's die het begin van de lente afbeelden

Heel mooi

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Zo door gaan

Zijn jullie goed mee bezig..

Het ziet er naar uit dat jullie hier goed meebezig zijn,en nu zorgen dat het ook zo blijft met het oog op programma,s zoals KASSA en TROSRADAR die consumentenbond.LET OP!!!ANTOINE HERTSENBERG VAN TROSRADAR IS ZEER KRITISCH DAAR WIL IK JULLIE VOOR WAARSCHUWEN!!!!!!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? b.v. herfst-zomer-voorjaarkaarten.

Mooie ansichtkaarten voor mijn hobby postcrossing. Snel geleverd. Alle lof

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? mapkaarten van Nederland en plaatselijke kaarten van steden

Mooie kaarten

Mooie kaarten en prima levering. Heel geschikt voor Postcrossing.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Vervoersmiddelen, beterschap

Super blij met de kaarten.

Het is net wat ik nodig had om met postcrossing te beginnen.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Klederdracht, woonboten

lieferungszeiten akzeptabel, ware nicht komplett

es fehlen 4 postkarten in meiner sendung, die ich bestellt uznd auch bezahlt habe, bin sehr traurig

• Um welche Karten soll das Sortiment erweitert werden? tiere

Leuke andere kaarten van goede kwaliteit

Ruime keuze en leuke pakketjes. De kaarten zijn van mooie en stevige kwaliteit. Heel blij mee.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Nog meer lokale plekken en onverwachte dingen waar je een leuk verhaaltje over kan schrijven voor postcrossing

Leuke kaarten voor postcrossing en snelle verzending

Op deze website koop ik altijd mijn ansichtkaarten, die ik gebruik voor Postcrossing. Er is veel keuze en snelle verzending. Dus top!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Geen, is al zeer uitgebreid

Es ist keine Ware angekommen

Karten sollten schon seit dem 5.1. auf dem Weg zu mir sein. Sind bisher noch nicht angekommen. Leider ist auch keine Sendungsnachverfolgung möglich. Stellt sich mir die Frage: sind die Karten überhaupt versendet worden? Oder wo sind sie verblieben?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Um welche Karten soll das Sortiment erweitert werden? Von mir aus keine, weil ich nicht mehr bei Ihnen bestelle

Uitstekende Service

Snel, professioneel en vriendelijk!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Wolven

Voldoen aan mijn verwachting

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Prima aanbod

Prachtige kaarten!

De kaarten zijn na 1 dag al bezorgd. Keurig verpakt zodat ze niet beschadigd zijn. Prachtige kaarten die ik wil gebruiken tijdens de feestdagen in december en daarnaast te gebruiken voor veel gelegenheden.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Schapen

Uitstekende kwaliteit

Nadat ik me bestelling had geplaatst, zag ik later, terugkijkend op de site, een mooiere kaart dus gauw via de mail een melding van gemaakt dat ik toch die liever had gewild, keurig een dag later antwoord terug, was geen probleem de order is gewijzigd, top! Volgend jaar ga ik weer kerstkaarten bestellen!

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Dierenkaarten, o.a. eekhoorn, vos, hert

Deze kaarten vind je nergens anders.

Ik had al heel lang niet meer besteld. De kaarten die je hier vindt, vind je nergens anders. Het is weer een blijvertje geworden.

• Um welche Karten soll das Sortiment erweitert werden? misterieuze kaarten

Snelle en perfecte levering

Heb mooie kaarten besteld met en vlot ontvangen in goede orde.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Bijzondere of grappige dingen

Bestellung Postkarten

Ich habe mal wieder Postkarten bestellt und 2 Bögen Aufkleber. Es ist alles nach kurzer Zeit eingetroffen ohne Beanstandung. Sehr gute Qualität. Immer wieder gerne bestelle ich hier Postkarten . Ich brauchte Motive von Eisenbahnen, Briefkästen, Landschaften.

• Um welche Karten soll das Sortiment erweitert werden? Habe alles gefunden

Supersnel ontvangen

Ruime sortering en binnen 2 dagen geleverd.

Een feestje om te bestellen en om te versturen!

Ik ben heel blij met mijn bestelling! De ansichtkaarten zijn van prachtige kwaliteit: stevig papier, heldere kleuren en precies zoals op de voorbeeldfoto’s. Het pakketje was zeer netjes verpakt en werd ook nog eens heel snel geleverd. Je merkt echt dat er aandacht aan is besteed. Ik kan niet wachten om deze kaarten te versturen via Postcrossing. Ik weet zeker dat ze een glimlach gaan bezorgen! Kortom: absoluut een aanrader.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Het zou mij leuk lijken om wat vintage kaarten in het assortiment te zien.

32 Kerkdreef

Oldekerk 9821 PS