Leuke kaarten, snelle bezorging

Leuke kaarten, snelle bezorging

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? kaarten van vliegtuigen

Prachtige kaarten + goede service

De kaarten van deze webshop zijn echt prachtig! Het assortiment is groot en de service is ook heel goed. De levering is snel en keurig verpakt! Enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat de zakjes waar de kaarten in verpakt worden aan de kleine kant zijn. Het past precies, maar de kaarten uit dit zakje halen is lastig..

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Zou ik zo gauw niet weten

uitstekend

Snelle, vlotte afhandeling, leuk aanbod. Een tip, de link om account aan te maken werkt niet voor het wachtwoord. Als je nieuw bent heb je nog geen wachtwoord maar je moet wel het oude wachtwoord invullen.

• Met wat voor soort kaarten zou het assortiment moeten worden uitgebreid? Zomer

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden met de ontvangen kaarten zijn prachtig en een goede prijs

Duidelijke site. Mooie kaarten.

Snelle service. Ik ben dik tevreden.

prettige site , goede service

zie hierboven

prachtige foto's met de zonnebloem

De zonnebloemfoto's zijn door onze gasten erg gewaardeerd. vlotte service en vele complimenten.

Ware ist spät geliefert

Die Ware ist sehr verzögert hier eingetroffen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige kaarten van goede kwaliteit. Vriendelijke mailwisseling en super service!

mooie postzegels en snel leverbaar

altijd mooie postzegels. Bedankt

Zeer vlotte bezorging!

Prachtige foto's en zeer vlotte bezorging!

Grote keus, snelle levering, goede kwaliteit kaarten

Ik heb een aantal kaarten hier besteld om te sturen naar ons sponsorkind van Plan. De kaarten zijn van goede kwaliteit en zeer divers. En tegelijk heel Nederlands. Seizoenen, stad en platteland, tulpen, molens, vogels en eten. Ik hoop op deze manier een leuk beeld van Nederland over te brengen naar Kenia. Als ze allemaal verstuurd zijn bestel ik hier weer nieuwe!

Geweldige fotos

Snelle nette levering en mooie fotos.

Mooie beelden

Práchtig!! Wát een talent, om zo te kunnen fotograferen !

gewoonweg echt fantastisch !

voor de eerste keer bestelling geplaatst omdat ik op zoek was naar dierenkaartjes om dagelijks te versturen. volledig daar mijn aanbod gevonden en zal er in de toekomst zeker nog bestelling plaatsen. ongelooflijk goed contact en echt zo verzorgd vestuurd en heel vlug ook ! een echte aanrader voor mijn vrienden schrijvers ! degelijke kwaliteit van de kaartjes en echt heel mooi !

Ik had soms moeite om de wijze van betalen op de site te vinden. Overigens geen klachten

Mooie kaarten en zeer snelle levefing

Prima ,zeer tevreden

Helemaal iets op aan te merken.

Snel geleverd en goed verpakt. Kaarten zijn heel erg leuk.

Mooie foto's, snelle levering.

Er staan heel veel mooie ansichtkaarten op deze site. Je kunt er ook echte Nederlandse internationale postzegels kopen. Leuk voor Postcrossing!

Snel geleverd, precies naar verwachting

Prima webshop, mooie kaarten, zoals verwacht.

Wederom zeer tevreden: bestelling was snel geleverd, en netjes verpakt. Alles zag er weer mooi uit!

leuk, ongewoon

De kaarten worden zeer gewaardeerd

Snelle levering, mooie goedkope ansichtkaarten

Snelle levering, mooie goedkope ansichtkaarten

Geweldige service

Geweldige service. Mooie kaarten van goede kwaliteit. Prima prijs. Levering zeer snel

Gut verpackt

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!