Snelle levering netjes en verzorgd verpakt en niet duur

Fijne gemakklijke site veel keuze, super!

Ik kan de site alleen maar als positief beschrijven. Gemakkelijk veel keuze, snelle levering helemaal top!

Goede selectie, snelle levering

Wat een goede en uitgebreide selectie!

Tolle Auswahl- tolle Preise - toller Service

Obwohl dir Karten aus NL versrndet werden, ist der Versand schnell. Riesenauswshl. Die Sets sind echt klasse und empfehlenswert. 1A! :-)

Uitstekende service

Mooie kaarten, snel geleverd.

Mooi en kwaliteit prima

Erg mooie afbeeldingen, prijs valt mee, kwaliteit is prima

Prachtige natuurfoto’s voor een redelijke prijs

Positief! Prachtige natuurfoto’s voor een redelijke prijs. Geregeld nieuwe foto’s en zeer snelle bezorging. Een aanrader!

Tevreden over de bestelling

Tevreden over de aankoop en de snelheid waarmee de bestelde ansichtkaart is geleverd

Snel, grote collectie, niet duur

Prima shop

Snelle service, goede kwaliteit kaarten

De kaarten zijn van goede kwaliteit, prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Staffelkorting bij afnemen van grotere aantallen van zelfde kaart. Snelle levering.

Ben al jaren tot volle tevredenheid klant.

Prachtige foto''s

Tevreden met de gestuurde foto's

Hele positieve ervaring

Goede service Alles goed geleverd en snel.

Mooie foto’s, snelle levering

Levensecht

Zoveel positieve reacties op de 131 kaartjes die ik afgelopen week heb verstuurd. Ik ga gelijk weer bestellen. Wat een mooie kaarten. Je hebt er een fan bij!

Erg mooie foto’s, goede kwaliteit kaarten en supersnelle levering.

Erg mooie foto’s, goede kwaliteit kaarten en supersnel geleverd.

Schöne Tierfotos, vor allen Dingen für Kinder

Guter und schneller Service!

altijd goed en op tijd

Bij elke bestelling ontvang ik ook de kaarten waarom ik heb gevraagd en binnen zeer korte termijn. De kaarten zijn goed verpakt en komen ongeschonden aan.

Erg mooi

Snelle levering van zéér mooie kaarten op stevig papier.

Vlotte levering, mooie kaarten, goede kwaliteit, goede prijs.

Prima service. Goede website, goed bestel- en afrekenproces en snel geleverd. Tevreden klant :-)

Veel keuze. Enorme snelle levering

Ik was op zoek naar een aantal leuke kaarten om naar vrienden en familie te sturen. Natuurlijke foto heeft vee keuze is niet duur en de levering was ontzettend snel. Dank

Prachtige kaarten, snelle service

Mooie foto’s, moeilijk kiezen haha

Te duur

Aardige kaarten, tekst aan de achterkant vind ik niet fijn. Prijs qualiteit slecht. Ik koop 8 prachtige museumkaarten met bijpassende enveloppen voor ietsje meer geld.

Prima service!

En helemaal blij met de priority stickers!!!

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!