Snelle bezorging

Hele snelle bezorging, netjes verpakt! Ik ga daar zeker vaker bestelen

Prachtig

Super mooie kaarten, keurig netjes geleverd.

Die Postkarten sind sehr schön! Toll dass man individuell zusammenstellen kann!

Vielen Dank, ich bin sehr zufrieden! Bestelle gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van dat wat ik had besteld. Mooie kaarten.

Mooie kwaliteit en volop keuze!

Fijn om een adresje te hebben waar volop blanco kaarten te koop zijn. Netjes per set verpakt in plastic en dat weer in een doosje. De kaarten hebben een mooie kwaliteit en zijn stevig!

positief

Mooie kaarten, prima prijs

Super mooie kaarten

Ik ben heel blij met deze kaarten. Zo heb ik voor iedere gelegeheid super mooie kaarten

De kaarten die ik veel gebruik voor Postcrossing komen hier vandaan en worden hartelijk ontvangen.

Ik heb mijn bestelling als zeer prettig ervaren. Het zat netjes verpakt in een zakje, en werd verstuurd in een doosje. Hierdoor zijn de kaartjes netjes onbeschadigd en op tijd geleverd. Top dus!

prachtige foto's

Hele leuke ansichtkaarten om naar een oude dame in een woonzorgcentrum te sturen. Ik had een paar dubbel maar dat mag de pret niet drukken

Natuurlijkefoto.nl is top

Prachtige kaarten, keurige verzending, kortom een fijne, betrouwbare webshop!

Mooie kaarten

Mooie, kleurrijke kaarten. Snelle levering

in alles 100%

Makkelijk te vinden...duidelijk en snel thuis....

top

mooie kaarten, lage prijs en supersnel geleverd !

snelle levering, mooie kwaliteit

een paar setjes kaarten besteld. snelle levering. kaarten per setje verpakt. mooie kwaliteit papier en bedrukking zeer tevreden!

Prachtige foto's. Snelle levering

De vogelkaarten zijn prachtig. De staartmees staat in een lijstje.

Mooie kaarten, scherpe foto’s en snelle levering

zeer goed

snel goed product

geweldige fotokaarten

Prachtige foto's goede kwaliteit kaarten snelle en vriendelijke service

Goed verpakt, levering op tijd, schítterende kaarten!!!!

Uitstekend!!!

Mooie ansichtkaarten, leuk om te versturen en te ontvangen

snelle levering mooie foto's

Prachtige foto's tot kaarten gemaakt voor de postcrossing, omdat we nu niet makkelijk even kaarten in de winkel kunnen kopen, en de stickers zijn ook zo leuk

Netjes verpakt en snel in huis!

Met zorg waren de kaarten verpakt en ze waren snel binnen als brieven bus pakketje dus hoefde er niet voor thuis te zijn!

snel en goed, zeer tevreden

de bestelling was goed verzorgd, werd snel bezorgd. was gewoon goed. zeer tevreden. ib

Prima kaarten en vlotte afhandeling

Prima kaarten en vlotte afhandeling

Kerkdreef 32

9821 PS Oldekerk

Over Natuurlijkefoto.nl

Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!