Pluspunten
Hele snelle levering van goede kwaliteit kaarten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
SnelLe levering. Mooie kwaliteit kaarten
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering, mooie kaarten. Top! Echt goede kaarten voor postcrossing. Heb 4 sets en vind altijd wel iets wat iemand wil. Ga zeker nog eens bestellen.
VerbeterpuntenEen paar dubbele kaarten in verschillende sets, maar dat is niet erg.
Pluspunten
keer op keer : snelle en foutloze levering. Mooie, interessante en kwalitatief goede kaarten voor zeer redelijke prijs aantrekkelijke aanbiedingen.
Pluspunten
Mooi snel geleverd, netjes in een stevig doosje, leuke prijs, heel mooie kaarten (nog mooier dan op de site)
VerbeterpuntenHet zal voor jullie overzichtelijk zijn, maar ik vind het zelf niet nodig om ieder setje in een apart plastic zakje te verzenden.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze. Snelle en netjes verzorgde levering. En niet te vergeten natuurlijk: prachtige afbeeldingen/foto's!
Pluspunten
Het assortiment is ruim en erg leuk. Alles wordt netjes verpakt en vlot verzonden. Ik ben uiterst tevreden over dit bedrijf!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uitermate tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze, overzichtelijke website en prima prijzen.
Pluspunten
Ruime keuze, heldere communicatie, leverinf volgens afspraak en mooie kaarten!
VerbeterpuntenKaartjes iets minder strak verpakken
Pluspunten
Prachtige kaarten, snelle levering. Goed ingepakt.
Pluspunten
Super bedrijf. Heb er al een aantal keer besteld ben erg tevreden. Goede kwaliteit kaarten voor een normale prijs.
Pluspunten
Snelle levering, goed gepakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gebruiksvriendeijke website, goede communicatie, perfect verpakt, snelle levering. Kortom, een erg positieve ervaring.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!