Pluspunten
Mooie kaarten
Pluspunten
Alles prima voor elkaar !
Pluspunten
Mooie kaarten en niet duur. Bovendien een snelle levering, dus helemaal toppie!!!
Pluspunten
Precies wat ik zocht
Pluspunten
Snelle levering Heel blij met de kaarten van Flevoland, bij andere postcrossing webwinkels zijn deze moeilijk te vinden.
Pluspunten
website is helder en duidelijk. Levering zeer snel en goed verzorgd.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kaarten
Pluspunten
Makkelijk bestellen en kiezen ,vooral de kant en klare sets mbt postcrossing. Contact verliep soepel ,bestelling snel thuis en keurig verpakt. Mij zien ze zeker terug!
VerbeterpuntenEr ging iets niet direct Oke bij hef afrekenen via iDeal, heb dit uiteindelijk handmatig overgemaakt. Kreeg wel direct mail voor een herkansing via iDeal,maar had het idee dat de omleiding naar de website van iDeal niet soepel verloopt,hier misschien even naar kijken ?
Pluspunten
Mooie kaarten Lage prijs
Pluspunten
Verpakking is zeer goed, zeker gezien het feit zoals er bij de post af en toe mee om wordt gegaan.
Pluspunten
Snelle service, groot assortiment
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Hele snelle levering, al binnen 1 dag na betaling.
Pluspunten
Mooie, scherpe foto's... Prachtig voor de Postcrossing hobby!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en verschillende betaalmethodes.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, heerlijk!
Pluspunten
Geweldige kaarten
VerbeterpuntenGraag de internationale postzegels met postcrossing tekst er op.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!