Pluspunten
Groit aanbod voor mooie prijzen. Een kaartje met persoonlijke boodschap van de eigenaar. Dit vond ik eeg leuk en maakt het persoonlijker.
VerbeterpuntenIk had mijn bestelling geplaatst op een vrijdag. Kreeg gelijk mailtjes wat ik besteld had en met de factuur. Pas een dag later kreeg ik een mailtje dat de eigenaar vakantie had. Handig was geweest om dat in het eerste mailtje te zetten.
Wat snellere levering zou fijn zijn.
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Snel geleverd. Kreeg wat ik verwachte
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben heel blij met de website en de kaarten en postzegels en service en snelheid!
Pluspunten
Honesty, shipping time and delivery.
VerbeterpuntenMore variety would be great.
Pluspunten
Prachtige kaarten, mooie zware kwaliteit. Snelle levering, goede communicatie na bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en alles was keurig verpakt. Leuk dat er een persoonlijke, handgeschreven kaart bij in het pakket zat.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Alles was gewoon perfect !
Pluspunten
Voor tweede maal hier besteld en dat verliep ook wederom vlekkeloos.
Kaarten van de koninklijke familie. Kaarten met oude of moderne kunst
Pluspunten
prima kwaliteit, vlotte levering.
Verbeterpuntenmooi zo door gaan!
Pluspunten
prachtige stevige kaarten met duidelijke print snelle levering regelmatig nieuwe aanvulling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en persoonlijk
VerbeterpuntenMeer variatie
Pluspunten
Zeer snelle levering, keurig verpakt verstuurd. Kwaliteit van de kaarten is prima, mooie stevige kaarten, heldere kleuren!
Pluspunten
Super communicatie en zelfs een eigen correctie door Arnold gedaan omdat hij 1 dag later een aktie had ingezet. Kreeg toch korting achteraf zonder te vragen. Super.
VerbeterpuntenHet is jammer dat de mooie postzegels niet los te bestellen zijn zonder porto. Het is wel zo dat het een doorzet artikel is waar volgens mij niet op verdient wordt.
VerbeterpuntenGeen
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!