Pluspunten
Kaarten waren binnen 2 dagen binnen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele mooie foto's zijn er gemaakt voor de ansichtkaarten.
VerbeterpuntenWeinig. Als het mogelijk is dan mag de prijs wel lager.
Pluspunten
Snelle levering, goeie keuze. De kaarten worden goed ontvangen door de ontvangers (ze vinden het mooi).
Uitbreiding keuze kaarten steden en dieren?
Pluspunten
Mooie kwaliteit kaarten.
VerbeterpuntenVoetbalstadia?
Pluspunten
Snelle levering en dat je een mailtje krijgt als het verwerkt is
Pluspunten
Werkt snel\, zorgvuldig en komt afspraken na !
Pluspunten
zie beoordeling.
Verbeterpuntentoch nog iets meer variatie in de kaarten en waar is de provincie Flevoland in het geheel????? Veel afwisselende kaarten, dieren, molens, klompen etc. niet alleen dieren of alleen bloemen etc.
Pluspunten
VerbeterpuntenSommige kaarten waren niet van de kwaliteit die ik verwacht had.
Pluspunten
Mooie postzegels, korting, weinig verzendkosten
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen. Maak meer mooie landschapsfotos
Pluspunten
Super snel en makkelijk bestellen. Goede kwaliteit. Snelle en verzorgde levering. Gewoon top.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vlotte afhandeling voordelige aanbiedingen prima kwaliteit
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment
Pluspunten
De afgeleverde kaarten zijn mooi.
Pluspunten
Kwaliteit van de kaarten (kartondikte) is goed, de afbeeldingen zijn mooi en helder. De speciale postzegels zijn geweldig, die geven echt een mooi extraatje aan de kaarten die ik voor postcrossing verstuur, of gewoon naar familie en vrienden.
VerbeterpuntenNog meer keus in kaarten is altijd leuk! Postzegels met dieren zijn altijd leuk!
Pluspunten
alles super, ga vooral zo door!
Nog meer werken met licht, schaduw en weerspiegeling?
Pluspunten
Hele leuke ansichtkaarten voor mijn postcrossing hobby. Kwaliteit is heel goed. Ik verstuur zo'n 50 kaarten per maand en van mij mogen ze altijd goedkoper.
VerbeterpuntenKaarten goedkoper maker zou er voor zorgen dat ik hier vaker zou bestellen.
Pluspunten
Mooie foto's op stevige kaart, niet te duur!
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!