Pluspunten
prachtige kaarten !!
Pluspunten
Snel geleverd, mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenIk stel voordeelpakketten op prijs maar ik zou graag zelf samenstellen welke kaarten ik er dan in stop.
Pluspunten
Prima, snel en goed geleverd!!!!
Pluspunten
alles, mooie kwaliteit, ruime keuze, snelle service
Pluspunten
zeer goede kwaliteit van foto's / kaarten
De internationale postzegels zouden wat goedkoper mogen...
Pluspunten
- Zeer snelle levertijd, ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis! - Ook de manier waarop mijn bestelling was verpakt ben ik erg tevreden. De diverse bestellingen netjes apart in hersluitbare verpakking en de algehele verpakking met bubbeltjesplastic. - Zeer goede kwaliteit van de kaarten. Mooi stevig en hoge kwaliteit foto's. - Makkelijk om op de website te bestellen. Geen moeilijke procedures.
Verbeterpunten- Groter assortiment aan kaarten in verschillende categorieen.
Pluspunten
De goede verpakking en de snelheid van levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooi kaarten en vlotte levering.
Pluspunten
Snelle levertijd. Goede prijs. Goede communicatie
Pluspunten
Geweldige kwaliteit, snelle levering, ben zeer tevreden!!! Hartstikke bedankt!
Pluspunten
mooie foto's goede kwaliteit kaarten vlotte service
Verbeterpuntenuitbreiden assortiment
Pluspunten
Supersnelle levering!
Graag zou ik nog meer kaarten willen zien waar op de voorkant een naam geprint staat. Alle kasteel kaarten zijn prachtig, maar zouden, voor mij, nog mooier zijn met een naam aan de voorkant.
Pluspunten
Snelle levering, mooie foto's, niet duur, ruim assortiment landschaps- en dierenkaarten, foto's op site zijn een goede indicatie van de echte kaart.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Stevige, mooie kaarten! Ondanks feestdagen tussen de bestelling en levering, alsnog snel aangekomen! Ook de postzegels zijn supermooi!
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!