Pluspunten
Mooie kaarten, van goede kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs
Pluspunten
Duidelijke site. Makkelijk om kaarten te bestellen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede kwaliteit van kaartjes, architectuur heel mooi! Wensen: Kasteel de Haar! Enkhuizen
VerbeterpuntenKasteel de Haar kaartjes teleurstellend!
Pluspunten
Mooie kaarten, in heldere kleuren. Geen onduidelijkheden op de site
VerbeterpuntenZou er geen weten, dit is de ideale site voor kaarten. Ik houd veel van de natuur en stedenkaarten zijn ook altijd leuk
Pluspunten
Zeer snelle levering. Mooie kaarten
Pluspunten
Hele mooie kaarten van goede kwaliteit, snelle levering.
VerbeterpuntenEen korte factuur bij de aflevering in de envelop.
ook de engelse benaming
Pluspunten
Goede bereikbaarheid , als je met vragen zit. Hulpvaardigheid bi het invullen
Pluspunten
Ik vind het mooie kaarten en vind het fijn dat er ook aanbiedingen zijn, zodat ik niet persé dure kaarten hoef te kopen. Dit i.v.m. mijn budget.
Pluspunten
snelle levering, mooie betaalbare kaarten
Pluspunten
goede kwaliteit / uitvoering interessante en veelzijdige thematiek verhouding prijs/kwaliteit zeer gunstig voor de klant klantvriendelijke en duidelijke website snelle levering in deugdelijke (maar niet overdreven) verpakking
Verbeterpuntenhier en daar misschien iets te duidelijke bijwerking van de foto's, met name v.w.b. de kleuren
Pluspunten
Voor de tweede keer een bestelling gedaan en alles was weer snel en duidelijk geregeld. De kaarten (en postzegels) zijn erg mooi! Bedankt!
Pluspunten
alles is top en een zeer snelle levertijd.
Pluspunten
alles probleem met dubbele bestelling prima opgelost
Pluspunten
Snel bezorgd, mooie kaarten.
VerbeterpuntenMinder keus dan verwacht.
Pluspunten
Mooie kaarten, snelle levering.
Pluspunten
Fijne communicatie. Snelle, kreuk vrije, levering na betaling. Bestel in de toekomst als de kaarten op zijn zeker nog eens.
Pluspunten
prachtige foto's/kaarten, erg gevarieerd.
Verbeterpuntennog meer dorpen/steden, niet alleen de bekende steden.
Pluspunten
Mooie, Hollandse plaatjes, snelle levering, seizoenen . . .
Pluspunten
Goede kwaliteit en mooie kaarten. Super snelle levering.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!