Beste heer / mevrouw, Inmiddels is er een ansichtkaart van het Mauritshuis in Den Haag toegevoegd aan het assortiment. Hetzelfde geldt voor de Hofvijver.
Pluspunten
Snelle levering, net ingepakt.
Pluspunten
Ik heb werkelijk niks negatiefs te melden bij mijn bestelling. Ook de vorige zending verliep zonder problemen.
VerbeterpuntenIk miste kaarten uit Brabant, maar daar is inmiddels in voorzien.
Pluspunten
mooie foto,s mooie kwaliteit karton . kort om prijs kwaliteit meer dan goed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg mooie kaarten en snel geleverd!
Pluspunten
hele mooie, goedkopen kaarten
Verbeterpuntenkaarten van Friesland zou uitgebreider kunnen
Pluspunten
Mooie kaarten, snelle service en direct reactie op mijn vraag per email
Pluspunten
Snel, volledig
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenAnsichtkaarten met de tekst: Groeten uit Nederland.
Pluspunten
Erg mooie foto's .prachtige kaarten en verhouding prijs - kwaliteit goed.
VerbeterpuntenKon geen kaarten vinden van Noord-Brabant.
Pluspunten
Snel, mooie kaarten, goede service.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
De prijs/kwaliteit is goed, de supersnelle levering is top. Mooie foto's en dus kaarten. Leuk onverwachts een gratis setje erbij
VerbeterpuntenToch iets meer keuze qua steden en bezienswaardigheden van de steden
Pluspunten
Foto's zijn van hoge kwaliteit. Goede beschrijving van onderwerp / locatie Snelle levering
Pluspunten
Snel en zoals afgesproken foto's op website komen overeen met de echte ansichtkaarten
Verbeterpuntenik zou het niet weten. Gewoon goed misschien uitbreiding vh assortiment.
Pluspunten
goede kwaliteit, klantvriendelijke site, snelle levering,redelijke prijs
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
Alles klopt
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Zorgvuldig verpakt
VerbeterpuntenUit de levering is mij niet duidelijk geworden of ik al betaald heb.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!