Een kaart van een echte hollandse NS trein
Pluspunten
De kaarten zijn van een geweldige kwaliteit en erg mooi.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Mooie kwalitatieve kaarten! Leuk idee voor Postcrossing!
Pluspunten
Mooie opnamen.
VerbeterpuntenDe kaarten zouden wel wat groter mogen zijn.
Pluspunten
snelle service en keurige verzending
Pluspunten
Prachtige kaarten van een goede kwaliteit en een eerlijke prijs.
VerbeterpuntenIk zou (meer) kaarten willen zien van de provincie Brabant
Jammer dat de voorwaarden voor gratis verzending niet voor België gelden.
Pluspunten
Prachtige foto's en ruime keus
VerbeterpuntenVoor postcrossers misschien wat meer foto's van typisch Nederlandse landschappen (duinen, tulpenveden) en mooie oude binnensteden. Misschien ook wat spannender afbeeldingen?
Pluspunten
Zoals bij de vorige leveringen is mijn laatste bestelling meteen na betaling uitstekend verpakt aan mij verzonden. En zoals we al ervaren hebben is de kwaliteit van de kaarten weer subliem!
Pluspunten
Nette levering, prachtige kaarten
Pluspunten
Mooie heldere kleuren.
VerbeterpuntenIk zou graag bij het optellen zien, wat precies het bedrag aan ansichtkaarten is en apart de verzendkosten.
Pluspunten
Mooie kaarten tegen betaalbare prijs
Verbeterpuntennvt
Zou het op dit moment niet weten.
Pluspunten
mooie kaarten, snelle levering, niet te duur
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!