Pluspunten
Ik had de volgende dag mijn kaarten al in huis, heel blij mee! Niets aan te merken.
VerbeterpuntenIk zou graag meer kaarten van kunst zien.
Pluspunten
Snelle levering, mooi assortiment , zeer attent om een Kerstkaart te sturen!
VerbeterpuntenZie hieronder.
Pluspunten
Duidelijke foto's.
VerbeterpuntenIk zou wel een groter formaat willen. Vond de kaarten een beetje kleurloos.
Pluspunten
Alles
Verbeterpuntenniet gevonden
Pluspunten
Prachtige mooie kaarten en goede kwaliteit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie fotos
Pluspunten
Wederom supersnelle levering!
Pluspunten
prachtige kaarten en snelle aflevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele mooie en goede kwaliteit van kleur papier en keuze.
VerbeterpuntenIets meer keuze misschien
Pluspunten
Gebruikt echte postzegels
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site, heel veel keus, ideaal voor Postcrossing, goedkoop, vriendelijke communicatie, snelle levering en goede kwaliteit kaarten.
Pluspunten
Groot assortiment, duidelijk, snelle levering, duidelijke communicatie
Verbeterpuntenprijs kwaliteit verhouding (kunnen iets goedkoper)
Pluspunten
Snelle reactie na bestellen (ook op zondag).
Pluspunten
Gevraagd om de kaarten op te sturen met mooie postzegels i.p.v. frankeermachine te gebruiken. Super tof.
VerbeterpuntenVia Postcrossing geven veel mensen aan dat ze bepaalde thema-kaarten verzamelen. Wellicht daar (nog) meer op inspelen..
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!