Pluspunten
haarscherpe kleurenfoto's
Pluspunten
Alles perfekt geleverd en SUPERsnel! Niets op aan te merken.
Pluspunten
snelle, correcte afhandeling
Pluspunten
Deze kaarten zijn nét anders dan de gangbare ansichtkaarten. Houden zo! De postzegels zijn een hele mooie aanvulling.
Pluspunten
mooie kaarten voor een heel nette prijs en snel geleverd.
Pluspunten
mooie postzegels, bedankt
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
De Postzegels die er bij gekomen zijn.
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntenmeer kerstkaarten en of feestdagen kaarten
Pluspunten
Alles super geregeld! Bestellen makkelijk, geen flauwekul met account aanmaken of zo.. snelle levering...kortom no nonsens en prachtige kwaliteit.
Pluspunten
Mooie kwaliteit kaarten voor een klein prijsje en originele postzegels
VerbeterpuntenEen nog groter assortiment (voor mij persoonlijk europa) zegels zou ik nog leuker vinden! en de gratis verzendkosten boven de tien euro ook op de.postzegels laten gelden.
Pluspunten
Kwaliteit van de kaarten (stevigheid en foto's) zijn meer dan goed. Mooie postzegels
Pluspunten
prachtige foto's!
VerbeterpuntenNóg meer mooie punten van Nederland op kaart uitbrengen.
Pluspunten
Leuke stadskaarten erbij.
Pluspunten
geweldig mooie originele en kwalitatief hoogstaande foto's.Ik ben een FAN !
Pluspunten
supersnel
Pluspunten
Kaarten zijn echt van goede, stevige kwaliteit. Mooie afbeeldingen en Prachtige kleuren. Snelle levering.
VerbeterpuntenDe postzegels plakken niet heel erg goed. Moest ze flink aandrukken.
Pluspunten
Heel mooie foto's, stevige kaarten, prachtige postzegels, supersnel geleverd en prettig contact.
VerbeterpuntenPostzegels van ieder seizoen 1 Wereld en 1 Europa?
Pluspunten
prachtige foto's, professioneel goede kwaliteit van kaarten
Pluspunten
Een hele snelle levering! En hele mooie postzegels (wereld en europa).
VerbeterpuntenDe zakjes waarin de kaarten zitten zouden ietjes groter mogen, nu was het wat lastig om de kaarten er uit te krijgen.
Pluspunten
Snelle levering Mooie natuurfoto's Mooie wereld en europa postzegels
VerbeterpuntenZwart/wit foto's
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!