Pluspunten
Gemak van de site, snelheid bestelling, mooie kwaliteit van de kaarten.
VerbeterpuntenJammer dat de kleuren van de herfstkaarten wat flets overkomen op de kaart. Op sommige kaarten staat bv Veluwe of Groeten uit, het zou fijn zijn als die ook zonder tekst verkrijgbaar waren.
Pluspunten
Gelijk de volgende dat in huis. Prachtige kaarten. Pakjes keurig verzorgd. Ik kan alleen maar positief zijn.
VerbeterpuntenDat ik niet te veel postzegels mag bestellen snap ik best. Alleen jammer dat ik niet net zoveel postzegels als kaarten mag bestellen.
Beste heer / mevrouw, Inmiddels kunt u meerdere Europa en Wereld postzegel vellen bestellen in de webshop. Door logistieke redenen was dit eerder niet mogelijk. De provincie Zuid-Holland komt zeker nog aan de beurt. Wel is er de Scheveningse pier aan het assortiment toegevoegd. Met vriendelijke groet, Arnold Natuurlijkefoto.nl
Pluspunten
Overzchtelijke site...goed assortiment...snelle levering
Pluspunten
Helemaal te gek. Alleen maar lof.
VerbeterpuntenMisschien een keer een extra ansichtkaart van iets nieuws om onder aandacht te brengen. Of een kaart die niet zo goed loopt.
Pluspunten
Behoorlijke keuze en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenNog meer steden/provincies toevoegen.
Pluspunten
Helemaal goed! Zeer snelle levering!
Pluspunten
De snelheid van levering.
VerbeterpuntenOok anders assortiment kaarten, van alles wat.
Pluspunten
Mooie kaarten en een snelle levering!
Pluspunten
Hele mooie kaarten! En fijn dat je boven de 10 euro geen verzendkosten hoef te betalen. Snelle levering ook en heel netjes dat er vooraf een mail wordt gestuurd. Ben heel tevreden over mijn eerste bestelling!
Pluspunten
Ik vind dat natuurlijkefoto wel een stuk goedkoper is als het gaat om postcrossing kaarten. Omdat wij postcrossers vaak veel kaarten nodig hebben is het erg fijn dat deze hier een stuk voordeliger zijn. Ook niks te klagen over de levertijd, ongeveer volgens verwachting. De kaarten waren heel netjes verpakt. Top!
VerbeterpuntenKan het assortiment uitgebreid worden met illustraties e.d?
Pluspunten
makkelijk kiezen grote keuze postzegels snelle levering makkelijk betalen
Verbeterpuntenmeer postzegels ook wereldzegels
Pluspunten
Kaarten waren netjes verpakt.
VerbeterpuntenDe foto van de Amerikaanse zeearend is goed scherp, maar er waren duidelijke vlekken van het bijwerken op de achtergrond. (Dacht in eerste instantie dat t vetvlekken waren, maar alle 8 kaarten hadden het) Wat amateuristisch... helaas.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en mooie foto's.
Pluspunten
mooie kwaliteit, snel geleverd
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!