Pluspunten
Mooie kaarten, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat die postzegels zo duur zijn, als jij meer besteld kan het voor dezelfde prijs. Daar tegenover zou je iets met de verzendkosten kunnen doen, om toch winst te maken op de postzegels.
Pluspunten
Zie sterrenbeoordeling
VerbeterpuntenDe kaarten in het assortiment zijn mooi en bijzonder; ik kan me voorstellen dat je je beperkt tot bepaalde gebieden. Natuurlijkefoto zou NOG beter zijn met een assortimentsuitbreiding. Ik zou ALLE onderwerpen uit het keuzemenu hiernaast willen suggereren!
Pluspunten
alles prima
Verbeterpuntenmisschien iets anders verkopen hoe mensen ook postcrossingkaarten kunnen bewaren thuis, zoals van die kaarten insteekhoezen.
Pluspunten
Mooie, stevige kaarten! Vlot een bevestiging en vlot lag het thuis in de brievenbus.
Pluspunten
het punt dat je en postzegels en kaarten tegelijk kan kopen. En dan vooral zegels voor europa en wereld.
Pluspunten
- snelle levering - goede kwaliteit kaart - keurig verpakt
Pluspunten
Zou ik niet weten! ben zeer tevreden tot nu toe! ook over de postzegels,geweldig!
Pluspunten
snelle en keurige aflevering. Prachtige kwaliteit kaarten. Goede communicatie
Pluspunten
Zoals hierboven aangegeven is de prijs, de kwaliteit, snel/levertijd uitstekend genoemd. Hieraan is geen verbetering mogelijk
Pluspunten
Zeer mooie kaarten
Pluspunten
erg mooie producten!
De Europa en Wereld postzegels zijn speciaal, maar wel duur! Prijs jezelf niet uit de markt.
Pluspunten
Mooi kwaliteit kaarten Gemakkelijk te bestellen Snelle levering
Pluspunten
snelle levering, keurig verpakt. Pluspunt zijn de speciale postzegels voor het buitenland.
Verbeterpuntennog meer keuze postzegels Europa/wereld. Er is veel te koop, alleen deze zijn bijna nergens meer te verkrijgen.
Pluspunten
Netjes verpakt,mooie kaarten voor een nette prijs
Pluspunten
De mogelijkheid om speciale postzegels te bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie op bestelling.
VerbeterpuntenIn de Postcrossing pakketten zit vaak 3x dezelfde kaart, dat is voor mij persoonlijk een reden om dit pakket niet te bestellen. Vind het leuker om allemaal verschillende kaarten te bestellen. Verder vind ik de combinaties niet altijd even leuk, maar dat is een kwestie van mijn eigen smaak.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!