Pluspunten
Snelheid van leveren. Kwaliteit van de kaarten.
Pluspunten
Scherp geprijsd, uitstekende kwaliteit, lage verzendkosten
VerbeterpuntenOntvangstnotificatie van bestelling leek gekopieerd te zijn vanuit een ander bestand waardoor de e-mail waarschijnlijk anders aankwam dan bedoeld (met dubbele spaties).
Pluspunten
Mooie kwaliteit kaarten en na het bestellen de volgende dag al in huis!
Pluspunten
Erg mooie kaarten. Ik doe aan postcrossen en wil natuurlijk een lage prijs (stuur per dag 2 kaarten), maar prijs kwaliteit is prima.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Wel, alles vond ik positief, prachtige foto's, fraai van kleur, echt super hoor!
VerbeterpuntenDie heb ik niet.
Pluspunten
fijn dat verzendkosten vanaf 10 euro afgeschaft zijn!
Pluspunten
vooral de dierenkaarten zijn erg mooi en worden ook gewaardeerd door mede-postcrossers die ze van mij ontvangen. de manier van verpakken vind ik erg goed. ik blijf zéker mijn kaarten bij Natuurlijkefoto.nl bestellen!
Verbeterpuntenomdat ik postcrosser ben, zou ik nog wel uit meer verschillende aanbiedingspakketten willen kiezen. voor kaarten van mijn woonomgeving, de Achterhoek, ben ik ook te porren. nóg meer verschillende kaarten is altijd leuk!
Pluspunten
Kwaliteit afbeeldingen en papier.
Pluspunten
Alles perfect.
Pluspunten
Hele mooie kaarten!
Pluspunten
prima geregeld, ik kreeg d kaarten die ik had besteld mooi op tijd en goed verpakt. Heel netjes!
Pluspunten
De kaarten vind ik niet duur. Handig als je een kaart over/uit Nederland nodig hebt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super snelle zeer verzorgde levering
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website
Verbeterpuntennvt
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!