Pluspunten
Mooie kwaliteit ansichtkaarten en goed geprijsd. Postzegels ook te koop, dus dat is wel zo handig.
Verbeterpunteneen iets uitgebreidere collectie
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, mooie stevige kaarten, snelle levering (had het de volgende dag nog in huis), dus eigenlijk gewoon perfect tot nu toe.
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten kunnen verzinnen.
Pluspunten
Vond het super snel geleverd. Kwaliteit van de kaarten ook super. En erg relaxd van de super gaver postzegel hoop dat er meer soorten volgen :-)
Eerder communiceren.
Pluspunten
vind de postzegels erg mooi voor postcrossing.
Verbeterpuntenik vind het jammer dat de postzegels niet apart te koop zijn
Pluspunten
Overzichtelijke pagina, goede prijs/kwaliteitverhouding, makkelijk te bestellen, snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat je niet meer postzegels kan bestellen. Op een set van 30 kaarten kon ik maar 1 velletje wereldzegels bestellen.
Pluspunten
Zending was goed verpakt en duidelijk verdeeld.
Pluspunten
Mooie kwaliteit kaarten. Snelle levering. Alles keurig verzorgd
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prachtige kaarten
Pluspunten
prijs kwaliteit verhouding is erg goed, snelle levertijd, mooie kaarten
Pluspunten
De afbeeldingen hebben een goede kwaliteit en de levering was snel en de kaarten waren keurig verpakt.
Pluspunten
zeer snelle levering! Hele leuke postzegels voor europa en de wereld
Pluspunten
zie hierboven: Goede snelle service
Pluspunten
Snelle levertijd, prima service en niet te duur
VerbeterpuntenIets meer keuze en misschien pakketjes om zelf samen te stellen
Pluspunten
waren mooie kaarten, ver der kan ik er nog niet veel over vertellen omdat het pas mijn 1e order was
Geen natuurfoto's die overal genomen kunnen zijn, b.v. meertjes, bossen zonder iets bijzonders van een bepaalde streek of met meerdere plaatjes.
Pluspunten
Snelle levering Goede en betrouwbare communicatie Leuk dat er nu ook weer postzegels voor Europa/Wereld zijn!
Pluspunten
Mooie duidelijke kaarten, kleurrijk. Veel keuzes.
Pluspunten
Snelle levering van mooie kaarten voor een schappelijke prijs.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!