Pluspunten
Snelle levering, mooie en moderne kaarten
Pluspunten
Snelle levering ne goed verpakt, goede kwaliteit kaarten.
Pluspunten
Prachtige foto\\\'s, gedrukt als ansichtkaart, goede kwaliteit voor een hele mooie prijs.
VerbeterpuntenNiet echt verbeterpunten maar t.z.t. een nog ruimer assortiment zou super zijn.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle reactie na bestelling, wordt snel afgeleverd, kaarten zagen er mooi uit.
VerbeterpuntenBij inschrijving in het gastenboek is niet duidelijk dat bij het invullen van je emailadres dit ook zichtbaar in het gastenboek is, waarom wordt er gevraagd naar emailadres?
Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenEen mooiere website Geen producten tonen die niet meer leverbaar zijn (Postcrossing postzegels)
Pluspunten
Erg goede kwaliteit ansichtkaarten, prachtige foto\\`s, afwisselende collectie, steeds wat nieuws, hele snelle afhandeling na een bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs van producten
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Perfecte transactie, snelle levering, mooie kaarten.
Ik mis de postcrossing postzegels. Dat was zo\\\\\\\\\\\\\\\'n succes!
Helaas levert PostNL de speciale Postcrossing zegels niet meer uit. Hier was / is nog steeds veel vraag naar. Vind het ook erg jammer dat ik ze niet meer kan leveren. mvg, Arnold Natuurlijkefoto.nl
Pluspunten
mooie ansichtkaarten voor een zacht prijsje
Pluspunten
geen klachten. prima afgehandeld.
Pluspunten
Mooie afbeeldingen, snelle levering
Pluspunten
keurig netjes ingepakt, snelle levering en prachtige kaarten voor een zeer lage prijs
Pluspunten
Alles is duidelijk
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
snelle accurate afhandeling van bestelling
VerbeterpuntenIk zou zo niets weten
Pluspunten
Mooie gevarieerde foto\\`s. Snelle levering. Zeer gunstige prijs!
Pluspunten
zie aantal sterren
VerbeterpuntenDagelijks even kijken over er geld is overgemaakt voor een bestelling
Pluspunten
Snelle reactie en kaarten keurig op tijd afgeleverd.
Verbeterpuntengeen
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!