Pluspunten
Zaterdagavond besteld en zondag werd het al verzonden zodat ik mijn aankoop maandag al binnen had. TOPKLASSE
Pluspunten
mooie kwaliteit papier, goede foto
Pluspunten
Super mooie foto\\`s/ goede kwaliteit! Leuk dat er ten minste mooie postzegels worden verkocht. :)
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Zeer snelle en zorgvuldige levering en heldere communicatie daarover! Ik heb 2 x besteld, elke keer werd het een dag later geleverd, super!
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenEr zat een fout op 1 van de kaarten. Te weinig keus.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, snelle levering, lage prijs.
VerbeterpuntenIk zou graag -vaker- nieuwe kaarten zien. Nu zijn het -lange tijd- steeds dezelfde, waardoor nog een keer bestellen niet aantrekkelijk is. Als er -geregeld- nieuwe kaarten zouden komen, zou ik zeker vaste klant worden.
Pluspunten
ik vind de kaarten erg mooi zijn erg waarheidsgetrouw en mooie afbeeldingen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle levering en prachtige kaarten.
Pluspunten
Een ruim assortiment met prachtige kaarten. Ik zou willen dat ik voor kwaliteit een 11 kon geven. De foto\\`s zijn werkelijk prachtig, nog mooier dan ik op de website dacht te zien. De kaarten zijn gedrukt op mooi glanzend (voorkant) en stevig karton; deze hebben absoluut een zeer luxe uitstraling.
Pluspunten
Zeer duidelijk in communicatie met nette factuur. Zodra het bedrag was overgemaakt had ik de volgende dag al de kaarten in huis. Ze zijn super van kwaliteit en dit soort kaarten ontvang ik zelf ook erg graag :-)
VerbeterpuntenHet assortiment blijven uitbreiden zodat klanten ook opnieuw weer bestellen natuurlijkefoto.nl
Beste Suzanne, Dank je voor je beoordeling. Binnenkort wordt het assortiment weer uitgebreid met diverse landschaps kaarten. Tevens kan ik je vermelden dat daar ook de eerste winter kaart bij zit. Met vriendelijke groet, Arnold Voordewind Natuurlijkefoto.nl
Pluspunten
apart product
VerbeterpuntenMisschien net iets eerder doorgeven dat er een backorder is.
Pluspunten
Supersnelle verzending van de bestelde producten
VerbeterpuntenUitbreiding van het assortiment
Beste Nanda, Dank je voor je beoordeling. Binnenkort komt er zowel een nieuwe ansichtkaart van een roofvogel en van een roodborstje in de sneeuw. Ik hoop je hiermee te verblijden. Met vriendelijk groet, Arnold Voordewind Natuurlijkefoto.nl
Pluspunten
Er worden heel mooie kaarten geleverd. Je kunt nu ook postcrossing postzegels bestellen. Deze zegels zijn heel populair onder postcrossers.
Pluspunten
Mooie duidelijke foto\\`s
geen idee
Pluspunten
Bestelling werd heel snel geregeld. Toen ik niet kon betalen omdat ideal niet werkte werd het gelijk voor me opgelost en kon ik op een andere manier betalen. Verder zijn het gewoon prachtige kaarten.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Snel bestellen en snelle levering (betalen via IDeal)
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!