Pluspunten
Producten zijn van goede kwaliteit. Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is inmiddels ook veel meer keus. Ik had de website al een paar maanden eerder gezien, maar toen was het assortiment aanzienlijk beperkter. De uitbreiding van het aantal kaarten is de reden geweest dat ik mijn bestelling heb gedaan.
Pluspunten
Bracht Goede en nette service.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntenprijs is best hoog per foto / kaart
Pluspunten
Snele service. Goede communicate. Vriendelijk en correct. Mooie producten. Netjes verpakt.
Pluspunten
mooie foto `s voor een redelijke prijs
Pluspunten
Ik heb nog maar 1 keer iets besteld, maar ik ben daar zeer tevreden over. De bestelling kwam snel en goed aan. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. En de foto`s zijn erg mooi.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via email. Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prachtige fotokaarten, supersnelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding vooral met Postcrossing. Dit is best een `dure` hobby en op deze manier is het aardig vol te houden!! Dank!!
VerbeterpuntenGraag zou ik de `postcrossing` postzegels in het assortiment zien, zodat je die ook kan bestellen gelijk met de fotokaarten.
Pluspunten
super snelle levering. In het weekend besteld, maandag al in huis.
Pluspunten
snel, mooi en goed
Verbeterpuntenstaffelkorting ook over totaal ... kaarten en niet alleen over 1 soort kaart.
Pluspunten
zeer vlotte aflevering van de bestelde kaarten zeer goede kwaliteit toppie
Pluspunten
mooie kaarten /levertijd uitstekend
Verbeterpuntentnt niet netjes met bezorging er zat een vouw in alle kaarten(helaas)
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit ansichtkaarten met bijzonder snelle nette levereing.
VerbeterpuntenZou bij grote hoeveelheden m.i. iets voordeliger kunnen
Pluspunten
-snelle levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Leuke kaarten voor postcrossing
Pluspunten
geen gezeur en op tijd leveren
Pluspunten
kaarten uitgezocht, besteld, supersnel geleverd! en ze zijn echt schitterend!!
Verbeterpuntennee, prima zo!
Pluspunten
Mooie foto`s.
VerbeterpuntenOp het moment niet.
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!