Pluspunten
Zeer gunstige prijsstelling, eenvoudige bestelmethode via internet, directe reactie op bestelling, tevens heel snelle en nette levering!
Pluspunten
vriendelijk heid van de bestuurder
Verbeterpuntengeeft mijn eens een raad, als ik zwart besteld heb,waanneer wordt zwart en wat kan ik er aan doen?
Pluspunten
Zeer goede service en levering. Zelf wat extra krijg ik gratis, waar krijg je dat nog tegenwoordig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel betrouwbaar en niet duur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij eerste bestelling te weinig grind besteld, gebeld en via internet tweede levering besteld. Indicatie van de levertijd was toen eind van de volgende week. echter werd ik blij verrast met een telefoontje dat m'n bestelling 2 dagen later al bezorgd kon worden!! Top.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Communicatie, afspraken nakomen. Duidelijke website en informatie over levering en dergelijke.
VerbeterpuntenDe diverse websites kunnen beter op elkaar aangesloten worden, is soms onduidelijk
Pluspunten
Goede en duidelijke offerte Vakkundig personeel Netjes achterlaten werkplek Nette financiële afhandeling Kortom zeer tevreden en raad deze leverancier hartelijk aan
VerbeterpuntenCommunicatie tussen personeel ter plaatse en kantoor Discussies niet voeren in bijzijn van de klant
Goedemorgen, Ik zal het door u opgegeven verbeteringspunt intern bespreken, mag inderdaad niet mogelijk zijn! Met vriendelijke groet, Henk Snellen
Pluspunten
Goede prijs snelle levering, duidelijke productfoto
Pluspunten
Duidelijke website. Goede prijs/kwaliteit Snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vanaf de klant was de vraag gesteld om eerst te bellen alvorens af te leveren. dit is keurig gebeurd. Tijdens dit gesprek is er ook nog afstemming geweest omtrent de betaling. Om de betaling te kunnen innen diende de chauffeur eerst via een ander adres te rijden. Dit is keurig uitgevoerd, middels informatie verstuurd via de mail. Al met al Klasse en zelf ben ik ontzettend blij dat ik de keus hebt gemaakt om de bestelling bij jullie bedrijf te plaatsen. Gr. Geert Heidekamp 06 - 55 15 764 61
VerbeterpuntenLaat andere bedrijven in jullie keuken kijken en ervaren hoe jullie georganiseerd zijn.!
Misschien een kleine onderhandeling nav tweede keer bezorgen.
Pluspunten
Prijs is goed en de kwaliteit van het materiaal ook.
VerbeterpuntenSlechte communicatie, niet terugbellen als dat afgesproken is en een ontzettend botte en klantonvriendelijke 'baas' aan de telefoon omdat hij het adres niet kon vinden. Ik kies de volgende keer voor een andere leverancier.
Goedemorgen, Als eerst excuses voor de misverstanden die zijn ontstaan! Kwaliteit is voor mij zeer belangrijk, maar afspraken nakomen vind ik zelf nog belangrijker! In de periode dat wij uw order hebben ontvangen was het extreem druk, daardoor zal het terug bellen er bij in zijn geschoten, dat mag natuurlijk geen excuses zijn! Wat betreft de aflevering door mijn vader, was er een misverstand over de nieuwbouw en nieuw aangelegde wegen. Daardoor kom hij de weg niet vinden, en stonden er bij hem irritaties, die hij natuurlijk nooit door de telefoon mag uiten! Zoals u kunt zien bij alle andere beoordelingen proberen wij op een juiste, en zo goed mogelijk manier de orders uit te leveren. Met vriendelijke groet, Henk Snellen
Pluspunten
De chauffeur heeft me prima geholpen, dacht even dat mijn tuin niet bereikbaar zou zijn voor hem.
Postweg 207
6741 MK Lunteren