Pluspunten
Heel goede afspraken die nagekomen worden
VerbeterpuntenUp to date maken van website m.b.t. border randen staal
Pluspunten
Strakke prijs, snelle levering, steengoede kwaliteit!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Heel tevreden voor de snelle bezorging. Goede informatie enz.
VerbeterpuntenIk heb al een paar keer geprobeerd om dit formulier te versturen. Als je split en worteldoek besteld is er geen nazorg nodig. Als je een vraag niet invuld dan krijg je het niet verstuurd.!Jammer
Pluspunten
Erg tevreden
VerbeterpuntenMisschien is het beter om op de website aan te geven hoeveel kub er in een bigbag zit ipv gewicht
Pluspunten
Prima ervaring met dit bedrijf gehad. Snel en conform afspraak
Pluspunten
Snelle communicatie Heldere afspraken Flexibele organisatie Betrouwbaar Absolute aanrader Het is dat grind zo langzaam slijt, anders zo ik zo weer zaken doen... :)
Pluspunten
de prijs en de levering en ook nog eens de service zijn goed. Wij gaan onze achtertuin nog aanpakken en dan kiezen we weer voor dit bedrijf.
enorm vuil. misschien een mogelijkheid om gewassen te leveren. hangt natuurlijk wel en prijskaartje aan.
De zak grind is aan het eind van de straat neergezet ipv in de tuin zoals afgesproken. Nu heb ik een bedrijf moeten bellen om de zak alsnog te verplaatsen. Extra Kosten: 20 euro
Pluspunten
makkelijk te bestellen en snelle levering voor een voordelige prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Snelle levertijd. Denken mee met de klant.
Geen verdere punten
Pluspunten
Snelle levering.en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Chauffeur leverde keurig op gevraagde plek de big bags af
VerbeterpuntenTip hoewel ik begrijp da statiegeld lastig is op de big bags zou je klanten die een lege big bag terugbrengen kunnen belonen met een waardebon voor bijvoorbeeld koffie met gebak in een eetgelegenheid in het dorp. Klanten van veraf kunnen een mooie dag op de Veluwe combineren.Verder super geen verbeterpunten voor jullie houvast deze top kwaliteit vast.
Pluspunten
Tevreden over afspraken nakomen en levertijd.
Verbeterpunteninformatie over levertijd via de email.
Postweg 207
6741 MK Lunteren