Pluspunten
Totaal geen problemen. Besteld via internet. Zeer correct dat er een telefoontje komt dat de levering op een bepaald tijdstip wordt geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, ook al wonen wij niet om de hoek
VerbeterpuntenIk had vantevoren een vraag gesteld via het contactformulier op de site maar hierop nooit een antwoord ontvangen.
Pluspunten
Correcte snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig op de afgesproken plaats afgeleverd zoals afgesproken
Verbeterpunten-
Pluspunten
Afspraak nakomen,
Pluspunten
hartstikke top :-) we zouden het zeker aanraden!
Pluspunten
bijzonder vriendelijke en professionele vrachtwagen bestuurder.
Pluspunten
Vriendelijk en snel
VerbeterpuntenRelatief veel gruis in split
Pluspunten
Mooie split, goede prijs, ondanks de drukte wordt alles uit de kast getrokken om aan de wensen te voldoen "het klant is koning gevoel". Fijne meedenkende chauffeur die het zo gemakkelijk mogelijk wilt maken voor de klant.
VerbeterpuntenHelaas door de drukte verliep het communiceren via de mail niet zo snel maar dat is dan ook het enige minpuntje wat ik kan bedenken. De rest van de service maakte dit meer dan goed.
Pluspunten
Transport
Pluspunten
Vriendelijke meedenkende chauffeur!!
VerbeterpuntenAfleveringskosten is redelijk aan de hoge kant!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen in de webshop. Keurig op de hoogte gebracht van leverdag en prima op tijd. Chauffeur wilde de bigbags neer zetten waar ik ze graag wilde hebben. Evt nog verder als dat nodig was geweest. Plezierig bedrijf en inderdaad: een blinkend schone truck (daar hadden we het over gehad) :)
Postweg 207
6741 MK Lunteren