Uitstekend assortiment en prima prijzen. Makkelijk via site te bestellen. Snelle en heel fijne levering op de juiste plaats.

prima service

prima en op tijd geleverd

Goede service, snelle levering en duidelijke afspraken

Alles volgens plan verlopen en geleverd. Er werd zelfs extra moeite gedaan om een nabestelling op een voor ons zo gunstig mogelijk moment in te plannen. Helaas was die nalevering niet meer nodig, waarvoor nogmaals excuses.

Goede communicatie

Er wordt bevestiging gevraagd voor het tijdstip van levering (per mail/telefoon). Prima levering. Vriendelijke bezorger.

Mooi grind wat na goed overleg, snel geleverd werd

Prima en snelle levering

Wij hadden al een bestelling gekregen, maar kwamen wat grind te kort, na contact kon dit snel nageleverd worden. Super fijn!!

Prima product, voor een prima prijs met een prima service!

Prima website, goed mail/telefoon contact en keurige levering

Super flexibel en snelle levering.

Fijne mensen, flexibel en behulpzaam, komen afspraken goed na

Correcte en snelle levering

Ter plaatse meedenkende chauffeur; was erg behulpzaam!

Snelle levering, fijne service

Snel contact na besteld te hebben. Snelle levering. Fijne en vriendelijke chauffeur. Ik zou hier weer bestellen.

Er wordt goed mee gedacht,

Ik had 4 bigbag grind bestelt, er werdt snel contact opgenomen om een leverdag in te plannen, en omdat ik aan het einde van een klein straat woon, werdt het ook met een kleine vrachtwagen gebracht. De chauffeur heeft het netjes over de schutting op de plek waar het grind moest komen neergezet het was een qeusty van bigbag opensnijden en harken en klaar. Dus super bedankt voor het mee denken. Groet Rick

Prima website, snelle en nette aflevering.

Prima en snelle aflevering. Mooi op de afgesproken tijd. Goed in de prijs. Pin betaling mogelijk.

goede service

Wijzigging na bestelling geen enkel probleem.

Prima prijs en snelle en juiste levering.

Wij wonen op een moeilijk te bereiken plaats maar dit alles was geen probleem voor Gridshop. Keurig afgeleverd conform vooraf gemaakte afspraak. Top bedrijf !

Alles keurig conform afspraak.

Snelle levering, geen gedoe.

Uitstekend.

Erg snelle servic, zelfs tijdens feestdagen

Wij wonen in een zeer krappe doodlopende straat, maar de kundige chauffeur heeft het toch voor elkaar gekregen om het grind netjes op de oprit te krijgen. Snelle service en nette prijzen.

Goed contact nettjes geleverd wij zijn zeer tevreden Gr karin

Snelle levering en goede service

Snelle reactie op mail. Precies afgeleverd op de plek die we aangegeven hadden (we waren niet thuis). Inmiddels derde bestelling bij dit bedrijf gegaan. Super tevreden. Goede kwaliteit. Niet duur.

snelle levering en uitstekende service

Bij ons niet makkelijk het terrein op te komen ivm een bruggetje. De medewerker van GrindWebshop heeft er alles aan gedaan om de zakken zo gunstig mogelijk te plaatsen. Fijn!

Goede prijs en nette levering

Ruim assortiment en snelle en nette levering.

Zeer goede service en goed overleg over de levering.

geweldig

snelle levering Goede prijs Als de chauffeur merk dat hij later komt belt hij even op

Geweldig!

De levering kon ontzettend snel, alles kwam op tijd en de chauffeur was hartstikke vriendelijk. Het grind ziet er goed uit, kortom geweldige service!