Pluspunten
Duidelijke shop, goeie prijzen.
VerbeterpuntenWeinig. Snellere levertijden altijd goed, alleen snap ik dat dat met zakken van 1500 kilo lastiger is dan een brievenbuspakketje.
Pluspunten
Goede kwaliteit mbt het product. Zeer snelle levering. Ook flexibel. Levering stond voor maandag ingedeeld en na overleg is het gelukt om dit voor het weekend te doen. Chauffeur dacht net ons mee qua afleverpunt en gaf nog bruikbare tips. Absoluut tevreden!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed te bereiken en komen afspraken goed na. Top!
Pluspunten
Duidelijke communicatie en goed bereikbaar.
VerbeterpuntenBlijf doorgaan
Eén dag van tevoren de levertijd aangeven is wel erg kort dag...
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Pluspunten
Inderdaad bijzonder tevreden met prijs, kwaliteit, levertijd , communicatie en informatie.
Pluspunten
Prima kwaliteit en snel geleverd
Pluspunten
Niet duur en snelle levering.
Pluspunten
De bigbag met grind is zeer netjes en vooral professioneel op zijn plek gezet.
Pluspunten
als was de levering iets later dan gehoopt we zijn keurig gebeld van hoe of wat en de chauffeur heeft t prima op de aangewezen plek geplaatst!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Netjes vooraf gebeld. Keurig geleverd.
Pluspunten
klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle en betrouwbare kevering
VerbeterpuntenGern
Pluspunten
Snelle communicatie
Pluspunten
goeie service en prijs
Pluspunten
Super snel bezorgd, in 1 woord TOP
Postweg 207
6741 MK Lunteren