Pluspunten
Netjes een weegbon bij los gestort grind dus nooit discussie.
Pluspunten
snelle en accurate levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk goede afspraken te maken die keurig worden nagekomen. Ondanks drukke week voor hun vakantie, toch nog een lading afgeleverd
Pluspunten
Snel en een meedenkende chauffeur die nog de moeite en tijd neemt om het netjes neer te zetten. Top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd; duidelijke mail daaraan voorafgaand. Keurige chauffeur in een uitermate schone vrachtwagen ! Top
Verbeterpuntenlekker doorgaan zo
Pluspunten
Top bezorging communicatie top
Pluspunten
Na een eerste foutieve levering is de deze snel omgeruild voor de goede materialen. Goede communicatie en service
Pluspunten
Vriendelijk personeel en snelle levering
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, scherpe prijzen ook qua bezorgen.
Pluspunten
Verbeterpunten* Hoge bezorgkosten. Ik begrijp dat het leveren van grind iets anders is dan een brievenbuspakketje, maar... 50 euro?! * Per mail overeengekomen dat het grind bij mijn voordeur afgeleverd zou worden. Echter, de chauffeur vond het blijkbaar teveel moeite om het brede grindpad even achteruit in te steken. Daardoor moet ik nu met 500kg grind gaan sjouwen over een meter of 25. Oftewel: Zorg ervoor dat de afspraken die je met de klant maakt ook door de vervoerder worden nagekomen.
De transportkosten van € 50,00 hebben wij met onze trucks echt nodig, dit zijn reële transportkosten. Ik zie dat de order met eigen vervoer is geleverd, de chauffeur bepaald hoever hij kan komen. Ik denk dat de indraai de oprit op niet mogelijk was. De planner kan dit van afstand ook niet zien, alleen maar op de afleverbon vermelden.
Pluspunten
De wijze waarop de chauffeur meedacht over plaatsen/lossen van de 1000 kg zakken was perfect! Hierdoor hoefden wij niet ruim 80 x met de kruiwagen hen en weer te rijden, maar alleen de boel glad harken. Petje af!
Pluspunten
Eenvoudig en duidelijke site, makkelijk in gebruik
Pluspunten
Firma belt keurig op voor contact en het maken van een afspraak. Compliment voor dit bedrijf.
Pluspunten
snelle,duidelijke afspraken en ook nadat ik met extra vraag kwam over verdeling van big-bags geen probleem. TOP GEREGELD.
Postweg 207
6741 MK Lunteren