Pluspunten
alles gegaan en verlopen volgens afspraak
Pluspunten
Ik ben goed geholpen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
aangenaam om mee te werken
Verbeterpuntenblijf zo verder werken vriendelijke groeten
Pluspunten
2 x besteld hier en zonder problemen. Bij de tweede bestelling nog een wijziging doorgevoerd en die werd zonder problemen gedaan. Ik beve el dit bedrijf aan!
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen.
Pluspunten
Top geregeld en de kwaliteit is perfect.
Pluspunten
Bijzonder vriendelijk en zeer aangename chauffeur , bestel zeker weer in toekomst indien nodig
Pluspunten
Snel en goed geleverd, mooie kwaliteit basalt split
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, goed advies
Pluspunten
Prima communicatie en erg fijne transportkosten binnen de regio. Levering was volgens afspraak en nog fijner dan gedacht (dit betrof een bigbag vol steen die naast de weg kon gezet, maar doordat deze bij levering op een pallet bleek te staan was dit zelfs tot bij de plek van gebruik te transporteren!).
Pluspunten
vriendelijk personeel, erg makkelijke webshop, goede nakoming afspraken
Pluspunten
snel en netjes geleverd
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijs.
VerbeterpuntenTransport beter afstemmen. Ik heb duidelijk de situatie aangegeven, er is 3x over gesproken en dan toch een te grote auto sturen en dan geen verantwoordelijkheid nemen. Dat is jammer.
Pluspunten
Je krijgt direct een bevestiging en een aflevering binnen 5 werkdagen. Het split werd netjes op de juiste plek neergezet.
VerbeterpuntenNavigatie voorzien van de laatste update en vooraf even checken of het adres wordt herkend. Nieuwbouw staat er niet altijd in.
Pluspunten
Persoonlijke benadering. Je kunt gewoon nog bellen en dan krijg je ook nog vriendelijk iemand aan de lijn
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie
VerbeterpuntenAlles goed
Pluspunten
Snelle levering, goede producten en behulpzaam bij bezorging
Postweg 207
6741 MK Lunteren