als ik online bestel, geeft website verkeerde regio toeslag transportkosten aan . wel goed opgelost door firma
Pluspunten
Alles snel en compleet geleverd in 1x
Pluspunten
Levering inclusief weegbon. Je krijgt dus waar je voor betaald...
Pluspunten
nvt
VerbeterpuntenDe split schooner leveren is misschien een optie,in mijn levering zat ontzettend veel klei cq leem.
Goedemorgen, Grauwacke split is inderdaad helaas een vettig product, hier zit inderdaad een beetje leemresten tussen. Deze leemresten kunt u doormiddel van de tuinslang goed schoonspuiten, deze leemresten zakken dan naar onder, daardoor gaat deze split alleen maar vaster liggen. Met vriendelijke groet, Henk Snellen
Pluspunten
Snelle levering, aardige chauffeur en prima kwaliteit van de producten
VerbeterpuntenAls je een product besteld moet dit van dezelfde batch geleverd worden. Nu hebben wij twee verschillende kleuren opsluitbanden. Daar kon niks aan gedaan worden terwijl dit gelijk bij levering aangekaart is.
Goedemorgen, Wij verkopen a kwaliteit opsluitbanden van de MBI betonfabriek te Kampen. Bij alle betonbanden kunnen kleurafwijkingen optreden door bijvoorbeeld kalkuitslag. Deze kleurafwijkingen hebben wij als verkoper niet alleen last van, maar bij alle 100 % betonleveranciers. Excuses voor het ongemak maar hier is helaas niets aan te doen. Met vriendelijke groet, Henk Snellen
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd en netjes in de tuin geplaatst door de vriendelijke chauffeur.
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Bestelproces eenvoudig Goede prijs Afspraak wordt telefonisch gemaakt en op mail bevestigd
VerbeterpuntenEerste levering was voorzien tussen 11u en 14u. Pas gearriveerd om 14u20! 2de levering niet doorgegaan wegens panne aan voertuig. Dit kan gebeuren, maar waarom pas levering volgende dag als dit toch uitbesteed wordt aan een extern transportbedrijf? Dit had dan evengoed nog dezelfde dag geregeld kunnen worden zodat ik als klant niet opnieuw moest zorgen dat er iemand thuis was. Zeker omdat we 2x de volledige prijs betaald hebben voor het transport, terwijl dit voor een nabestelling eigenlijk niet moest.
Pluspunten
Ruime keuze, zijn denk één van de goedkoopste kwa bezorgkosten
Pluspunten
Goede, duidelijke website, geen verborgen kosten, vriendelijke chauffeur.
Pluspunten
goedkoop / levering volgens afspraak
Pluspunten
Snelle levering. Goede website.
Pluspunten
Snelle levering!
Postweg 207
6741 MK Lunteren