Pluspunten
keurig volgens afspraak op tijd geleverd
Pluspunten
Klasse komen afspraken na,vlotte,correcte levering
Pluspunten
Overzichtelijk website, mooi product en een chauffeur die het netjes heeft afgeleverd. Ga zo door.
VerbeterpuntenEen tip misschien wat eerder doorgeven wat de dag van levering gaat worden.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Accuraat. Op tijd en volgens planning leveren.
Pluspunten
De chauffeur heeft de zak met daarin 1 cub zand zo dicht mogelijk bij onze woning gezet, ondanks dat hij niet verder dan de parkeerplaats kon komen.
VerbeterpuntenIn de website stond niet vermeld dat het bedrijf tussen kerst en oud en nieuw dicht was. Als ik dat had geweten, had ik niets besteld, want ik wilde het zand tussen kerst en oud en nieuw al hebben.
Goedemorgen mevrouw, na het bestellen heb ik gelijk telefonisch contact met u opgenomen. Ik heb toen aangeboden de order te annuleren, omdat wij wegens vakantie gesloten waren. U heeft toen zelf de beslissing genomen om de order een week later af te laten leveren. met vriendelijke groet Henk Snellen.
Pluspunten
Goede service bezorging perfect en product goede prijs en kwaliteit
Pluspunten
Aanrader, kan ook altijd bellen oft dingen eerder geleverd zouden kunnen worden, toppie
Pluspunten
kwaliteit van split veel mooier als bij andere bedrijven
De transportkosten zijn aan de erg hoge kan. Voor de rest alles prima
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, werd al op de derde werkdag geleverd.
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor mijn aankoop (basalt split)
Postweg 207
6741 MK Lunteren