Pluspunten
Afgesproken levertijd prima nagekomen. Geholpen door een hele aardige meneer en ook bezorgd door een hele aardige meneer.
Pluspunten
goedkoop en snel
Verbeterpuntentijdsmelding van bezorgen kan veel beter, maar bezorging gaat via ander bedrijf.
Pluspunten
Flexibel, snel en komen afspraken na.
VerbeterpuntenTe veel klein gruis t.o.v. de aangegeven maat.
Pluspunten
goede communicatie, Ik wilde graag wat samples en was geen probleem. Wer zo opgestuurd
Pluspunten
geweldig goede service en meedenken, met dank aan Henk en de top chauffeur.
Verbeterpuntenniets.
Pluspunten
Goede prijs en snelle en correcte levering. Ben er heel tevreden over.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke bezorger. Vertrouwd voor een oud Edese die naar Almere verhuisd is
VerbeterpuntenJullie berekening van de hoeveelheid grind klopt niet. We hadden het oppervlak vd tuin ingevuld en daar kwam 2100 kilo uit. We hebben 2500 kilo besteld en helaas 500 kilo te weinig. Jullie berekening klopt niet met honingraadmatten. Dan zie je ze overal liggen. Nu maar bij de praxis 500 kilo bijgehaald. Jammer anders had ik gelijk 3000 kilo besteld.
Pluspunten
Komen de afspraken na, en de chauffeur plaatste daar waar ik het graag wilde hebben
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig precies op de juiste plaats geleverd.
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit verhouding . Snelle levering. Waren goed te bereiken mail contact was prima
VerbeterpuntenLeveringen goed nakijken. Er waren te weinig stoepbanden geleverd waardoor we niet verder konden met het aanleggen van de tuin. Deze werden naar 2 werkdagen netjes nageleverd.
Pluspunten
nette levering
Verbeterpuntenbestelling wordt niet automatisch bevestigd, dus moet je zelf bellen over hoe de levering verder gaat.
Postweg 207
6741 MK Lunteren