Pluspunten
Fijn overleg, reageerden heel goed op genoemde punten bij aanschaf. Wij wonen niet aan een doorgaande weg en daar hadden ze voor levering een goede oplossing op gevonden.
VerbeterpuntenDe geleverde stenen vallen groter uit dan besteld. We hebben nog even getwijfeld ze terug te sturen, maar uiteindelijk niet meer gedaan.
Pluspunten
Snel en correct.
VerbeterpuntenGeen
Vertel dat er een soort slijplaag over zit dat na enkele regenbuien verdwijnt zo dat het dan de juiste kleur krijgt
Pluspunten
Goede communicatie, ook tijdens de levering op een ander adres. Vakkundig verpakt en wensen worden prima uitgevoerd en wat de grote kracht is dat er wordt meegedacht in het vinden van oplossingen. Gewoon heel erg goed !!
VerbeterpuntenN.V.T.
VerbeterpuntenGescheurde big bag
Pluspunten
Goede service en prijs
Pluspunten
Supersnel en op de juiste tijd geleverd, prima
Pluspunten
goede prijs-kwaliteit verhouding en afspraken goed nagekomen
Pluspunten
eenvoudig besteltraject goede prijs kwaliteit betrouwbaar
Pluspunten
Ruime keuze... mogelijkheid voor bestellen "kleinere" hoeveelheid van 500 kg. Bezorgen op afgesproken dag en zelfs keurig op de oprit.
Verbeterpunten---
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Goed contact aan de telefoon.
Postweg 207
6741 MK Lunteren