Pluspunten
Zeer goedkope producten, goede levering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede opvolging en service Alles volgens afspraken geleverd, goede service bij levering
Pluspunten
Gedaan wat telefonisch werd gezegd
Pluspunten
dit bedrijf is een goed en deskundige bedrijf
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het externe bedrijf kon de bestelling niet leveren zoals ik graag zou zien. Dat was geen enkel probleem als ik 3 dagen langer kon wachten op de levering. Wij hadden geen haast en idd 3 dagen later kwamen ze met hun eigen vrachtwagen en stond de bestelling op de gewenste plaats in onze tuin. Super service
Pluspunten
snelle levering en heel erg vriendelijke chauffeur die kwam bezorgen
Pluspunten
Goed contact, snelle levering. Aardige mensen
Pluspunten
Beloofde kwaliteit. Super snel geleverd.
Pluspunten
Hebben super netjes een coulance regeling getroffen nadat we ergens een probleem mee hadden. Super netjes opgelost!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
afspraken en communicatie
Pluspunten
Op alle onderdelen goed
Verbeterpuntengeen, prima levering en service
Pluspunten
Super service
Verbeterpunten0
Pluspunten
Gewoon ouderwets prima.
Postweg 207
6741 MK Lunteren