Pluspunten
Snel geleverd! Aardige, behulpzame chauffeur.
Pluspunten
duidelijke afspraken
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Doe wat ze beloven!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geld waardig.
Pluspunten
Houden rekening met opmerkingen qua lossen
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven wat u verkoopt. Ik bestel 1000 kg keien en krijg twee stenen die alleen met een kraan zijn te verplaatsen. Ik heb nog meer nodig maar ik vertrouw uw site niet meer. Een telefoonje van u had in de rede gelegen. Hele grote stenen >400 kg moet u per stuk verkopen per kg, niet in bigbag.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs.
VerbeterpuntenOndanks witte carrare zaten er toch veel gelere en andere kleur steentjes tussen. Mogelijk is dit normal maar bij andere stenen die we al hebben was dit niet het geval.
Pluspunten
Afspraak voor levering was in de middag, Zonder verzoek daartoe keurig telefoontje dat ze met 30 min zouden arriveren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je wordt netjes gebeld wanneer het geleverd wordt.
Postweg 207
6741 MK Lunteren