Pluspunten
snelle levering in goed overleg, en bij aflevering was de chauffer zeer behulpzaam toppie !!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerste keer besteld, prima bevallen.
Pluspunten
Goed geregeld. Snelle levering.
Pluspunten
Fijn dat er een persoonlijke afspraak met je wordt gemaakt. Met het bezorgen werd er gekeken waar de big bag geplaatst moest worden zodat het voor mij niet teveel sjouwen was. Erg fijn dat er zo met de klant wordt meegedacht!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed assortiment, mooie website met heldere foto's telefonisch contact over afleverdag en tijdstip
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid zou iets beter kunnen, doorlooptijden van bezorgen 3 tot 5 dagen is redelijk,
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Snelle levering
VerbeterpuntenWij hebben op dit moment geen verbeterpunten voor dit bedrijf
Pluspunten
Makkelijke website snelle en correcte levering
Pluspunten
Prijs goed levering ook snel en tot de cm op de plaats gezet...Kon niet beter.
Verbeterpuntenreken hulpje zodat men de juiste hoeveelheid grind in 1x besteld. Verder doet se prima.
Pluspunten
goede communicatie, nette levering, betaling per pin bij afevering, snel reageren
Verbeterpuntencontrole op kleur bij aanvullende bestelling, kleur wijkt toch af ondanks herhaald verzoek. Bij tweede levering ook erg veel gruis tussen het grind
Pluspunten
keurig geinformeerd via de mail en telefonisch
Pluspunten
Ze werken voor de particuliere als voor bedrijven het, dat is positief.
Pluspunten
Top bezorger alles was goed geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles was goed geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle levering tegen zeer gunstige tarieven.
Pluspunten
Vlotte afwerking en als ik weer materiaal nodig ben zal ik zeker weer bij dit bedrijf bestellen
Pluspunten
Zelf had ik de verkeerde stenen besteld.....zonder problemen zijn ze omgeruild. TOP
Postweg 207
6741 MK Lunteren