Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Snelle levering, en een paar maanden geleden ook zeer vriendelijk te woord gestaan toen we kwamen kijken wat voor grind we wilden.
Pluspunten
alles volgens afspraak verlopen
verzend kosten wel erg hoog !
Pluspunten
Zelf verkeerde bestelling doorgegeven. Was geen enkel probleem dit te herstellen. Ook de levering precies op de plek waar ik het graag hebben wilde, dus zef niet veel hoeven te kruien.
Pluspunten
Een tevreden klant
Pluspunten
Fijne website en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen dat ik weet
Pluspunten
REDELIJK SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenHEB IK NIET
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Bij de bestelling was aangegeven dat de leverdatum zou worden gecommuniceerd. Daar heb ik achteraan moeten mailen maar kreeg toen wel vrij vlot antwoord.
Pluspunten
Precies op tijd geleverd.
Pluspunten
goede prijs voor het grind, snelle levering.
Verbeterpuntenverzendkosten zijn best hoog. Levertijd is 3 tot 5 dagen. je kunt niet zelf een dag aangeven.
Pluspunten
prima communicatie over de afleverdatum, ook supersnel geleverd. goede prijs/kwaliteit verhouding.
Verbeterpuntenik had zelf het idee dat het geleverde ging niet tot de 8-16 mm categorie behoorde maar dat het grind eigenlijk groter was. Maar gelukkig paste het wel bij het plan in onze tuin
Pluspunten
Het bestellen ging makkelijk en snel. duidelijke website vanwege de drukte was het niet gelukt om binnen 5 werkdagen te bezorgen zoals aangegeven op de site maar ze hebben wel een mail gestuurd om dit aan te geven
VerbeterpuntenIk vind de bezorgkosten wel erg hoog. ik had me vergist in de hoeveelheid dus ik moest nog een bestlling erna doen om het grind aan te vullen en de verzendkosten zijn nu hoger dan de kosten van mijn product.
Postweg 207
6741 MK Lunteren