Pluspunten
De spullen werden door de chauffeur netjes en op tijd op de afgesproken plek neergezet!
Pluspunten
Stipte levering, goed product
VerbeterpuntenEerdere bevestiging leveringstermijn
Pluspunten
snelle levering, goede prijs
Verbeterpuntenhoge transportkosten voor relatief kleine bestellingen
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, zéééér vriendelijke chauffeur.
Pluspunten
Ik ben netjes geholpen. Onverwacht snel geleverd. geven aan tot max 5 werkdagen. bij mij was het 2 werkdagen. Ze hebben de bigbags netjes over het hek getilt en op door mij aangewezen plaats gezet. Ik ben erg tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Doen precies wat je mag verwachten! Chauffeur heeft heel Goed werk geleverd bij het afleveren.
Pluspunten
Goede prijs prima levering.
VerbeterpuntenGeen Prima zo
Pluspunten
keurig geseald afgeleverd zodat het niet nat wordt, en ook op een pallet zodat het bij elkaar blijft
Pluspunten
goede informatie over mijn vragen, vlotte levering
Postweg 207
6741 MK Lunteren