Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen snelle levering en duidelijke communicatie. Prijzen en kwaliteit van materialen worden vaak positief ervaren. Het bestelproces en de website worden als overzichtelijk beschreven, met aandacht voor logistiek zoals levering aan huis. Enkele opmerkingen betreffen beschikbaarheid en leveringsvertragingen die verbetering nodig hebben.
Groot assortiment met veel keuze
13 January 2025
Benjamin
de Waard
Bedankt voor je mooie review! Hopelijk tot snel
Team Online-Bouwmaterialen.nl
Bestelling word bij huisnummer 8 voor de deur gedropt terwijl er toch duidelijk 8a staat.
12 January 2025
Rick
maasbree
Beste,
Vervelend om te horen en onze welgemeende excuses. Wij nemen even contact met u op om dit door te spreken met u.
Groet,
Team Online-Bouwmaterialen
Nette prijzen ,snelle levering Meedenkende chauffeur
20 December 2024
Johan
Lutten
Bedankt voor je review! We zullen de chauffeur de complimenten doorgeven!
Hopelijk tot snel
Team Online-Bouwmaterialen.nl
Binnen een paar werkdagen geleverd. 1 product was niet leverbaar, kreeg een vervangend product voor dezelfde prijs.
20 December 2024
Frank
Zuidbroek
Bestelling gedaan maar bepaalde materialen niet op voorraad zelfde dag nog een email met voorstel andere materialen, prima advies gekregen en voorstel natuurlijk geaccepteerd
3 December 2024
Patrick
Nijmegen
Als ze het niet voorradig hebben, komen ze altijd met een passende oplossing. Duidelijk, goed, snel en mooie prijzen.
3 December 2024
Marc
Yerseke
Goede en snelle levering!
28 November 2024
JAP
Vlaardingen
Prima materiaal, 1 artikel was nier geleverd maar is netjes nagestuurd.
24 November 2024
Lars
Rijpwetering
Op levering was optijd. Een artikel was verkeerd geleverd en ik was snel geholpen
24 November 2024
Mihai
4761MV
Goeie ervaring
20 November 2024
stephan
Badhoevedorp
Zo wel via het internet als telefonisch contact. Snel geregeld en vriendelijk. Ook de chauffeur is vriendelijke en mee denkend. I.p.v. plaatsing. Top dank jullie wel. En tot snel
20 November 2024
T
Volendam
Goede webshop had wat teveel besteld kon ik makkelijk terugbrengen en snel geld retour ontvangen.
15 November 2024
FRITS K
Heerhugowaard
Lars heeft me snel en goed geholpen, ik had een paar vragen en dit is goed en snel afgehandeld. Producten zijn van hoge kwaliteit en ideaal dat het thuis geleverd word. Kortom super tevreden, ik kom hier zeker terug!
31 October 2024
Gerard b
Gouda
makkelijk om te bestelen en snel geleverd ook van te voren gebeld ook handig dat als je iets besteld dan zie je ook wat er bij hoort
26 October 2024
Jerrel
koog aan de zaan
Ze behandelen je bestelling zeer zorgvuldig. Ik had de verkeerde maar wapeningskorf besteld voor de fundering bekisting en ze belden netjes of het wel juist was en hebben het daarna netjes gecorrigeerd voor me. Dit was zeer attent! Me bestelling werd ook netjes in 2 dagen geleverd.
25 October 2024
Manni
Amersfoort
Levering verliep niet geheel vlekkeloos maar goed geholpen en zeer netjes opgelost dank daar voor en er mag met name 1 iemand in het bijzonder bedankt worden lars. was de naam, top kerel
21 October 2024
Johan
Helmond
Beste Johan,
Dank voor je review en aardige woorden!
Groeten Lars
Team Online-Bouwmaterialen.nl
Middag bedtel, volgende ochtend 8 uur bezorgd. Geweldig!!
21 October 2024
Damir
Gouda
Duidelijke site, snel besteld en geleverd. Chauffeur belde netjes vtv.
18 October 2024
Simon
Nijmegen0
Het assortiment is zeer ruim en daarmee was het voor de bouw van onze overkapping een one-stop-shop. Alle benodigdheden heb ik er kunnen bestellen en deze werden een paar dagen laten netjes thuis bezorgd. Zeer tevreden dus!
15 October 2024
Rob
Hengelo
Veel bouwmaterialen besteld voor een uitbouw en bestellen en levering ging voorspoedig
9 October 2024
Jansma
Tilburg
Levering was snel. Wel jammer dat je niet echt kunt besreken hoe en wat je een bigbag graag geleverd wilt hebben. De chauffeur dacht gelukkig wel heel erg met ons mee toen ie er eenmaal was. Paar zandzakken waren gescheurd wat wel jammer was maar geen ramp.
21 September 2024
Sebastiaan
Arnhem
Had een aantal technische vragen over een vloer en deze werden uitstekend beantwoord, de vloer ligt er in!
17 September 2024
Freek
Haarlem
snelle levering binnen 24uur
6 August 2024
b spork
spijkenisse
op het juiste moment boeidelen geleverd.
25 July 2024
tim
wemeldinge
Snelle levering, ik had iets verkeerd besteld, dan wordt je gebeld en het is geregeld. Top.
17 June 2024
Marcel
Made
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren.
Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!
Stationsstraat 16
7622 LX Borne