Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Gratis verzenden snel bereikbaar (400€)
VerbeterpuntenInformatie beschrijving op webpagina beter zodat bellen niet nodig is.
Beste, Als eerst, natuurlijk, hartelijk dank voor het invullen van de review! Top! Ik ga het compliment doorgeven aan desbetreffende collega's! Wat betreft uw verbeterpunt, wat was de informatie die u zocht en niet kon vinden? Ik hoor graag nog even van u, ook als u nog andere ideeën heeft ! U kunt reageren op 1 van onze e-mails! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenLeveren op pallets waar een pallet wagen onder kan.
Beste, Als eerst, natuurlijk, hartelijk dank voor het invullen van de review! Top! Uw opmerking betreft de pallets ga ik doorgeven aan de leverancier, hopelijk kunnen zij hier iets mee. Verder wens ik u nog een fijne (klus) dag! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Vriendelijk, snel, zeer gebruikersvriendelijke website, uitstekend assortiment.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen en duidelijk communiceren!
Beste, Als eerst, mijn diepe excuses voor het gehele voorval. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u zodanig ontevreden bent. Ik begrijp uw punten volledig en ik ga e.e.a. optimaliseren om dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak. Mochten wij toch nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat natuurlijk graag.. Desondanks wens ik u heel veel succes met klussen en nog een fijne dag! - UPDATE - Klant telefonisch gesproken en de gehele klacht doorgesproken. Wij zullen deze klacht ook kenbaar maken aan onze leveranciers en zullen zelf nog beter ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen! Nogmaals excuses. Heeft u in de toekomst nog bouwmaterialen nodig, zullen wij u een speciale prijs maken
Pluspunten
Gipsplaten werden snel en vrijwel heel geleverd.
VerbeterpuntenWe zijn van tevoren niet gebeld, dat was voor ons weliswaar niet erg, maar voor sommige mensen zou dit een probleem kunnen zijn. De gipsplaten zijn ook een dag eerder geleverd dan in het mailtje was gezegd. We hadden 10 platen besteld, de vervoerder had er 20 bij zich. We konden 10 platen afnemen en de rest mee terugsturen.
Pluspunten
Snelle levering en een prima prijs. Verzendkosten zijn relatief laag Goed bereikbaar via telefoon en email. Snelle reactie. Alles goed verpakt ( sealing ) Chauffeur belt netjes vooraf.
Pluspunten
Snel en accuraat antwoord op mijn vraag en direct via mail productinformatie. Mooi op tijd en zonder problemen geleverd
Pluspunten
Na de koop van mijn eerste producten is dit mijn vaste adres geworden. Hele snelle levering, kwalitatieve producten, scherpe prijzen. Ook de klantenservice is vriendelijk. Geen verbeterpunten nodig in mijn beleving..
Pluspunten
Snelle bezorging, spullen netjes verpakt.
VerbeterpuntenEven schrikken dat de vrachtwagen om 7:45 's ochtends al kwam, er was geen tijd-range aangekondigd, alleen een datum.
Pluspunten
Word super netjes verpakt afgeleverd.
Pluspunten
Heldere website waarin je als particulier makkelijk je weg kan vinden.
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment
Pluspunten
Nette service. Goederen zijn op tijd en netjes verpakt geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, prettige hulp bij vragen en omruilen!
VerbeterpuntenIndicatie aflevertijstip. Door het weekend, kwam deze melding niet aan, maar een email of sms was prettig geweest. Eerlijke afmetingen hout (ongeschaafde/geschaafde maat). Na een telefoontje is het geleverde hout zonder pardon of extra bezorgingskosten omgeruild voor de juiste maat. Hulde aan de klantenservice..
Pluspunten
Goede service en bereid om mee te denken
chauffeurs gooide enkele producten uit de vrachtwagen en kwam ongeïnteresseerd over. Jammer...
Pluspunten
Website overzichtelijk. procedure Bestelling en afrekenen eenvoudig. Levering zeer snel. was binnen 4 werkdagen. Beter gezegd levering was op vooraf aangevraagde dag. Materiaal bij levering uitstekend. Levering werd op aangegeven plaats neergezet. (combinatie met eigen heftruck).
VerbeterpuntenGeen op dit moment. Alleen het grindzand wat als alternatief wordt aangeboden voor het storten van beton was even wennen. De stenen moeten wel gezocht worden tussen het zand. Verwerking is minder zwaar dan met de kiezels apart. Mooie strakke vloer ermee gestort.
Pluspunten
Gevraagd om een belletje, +/- half uur voor levering, prima nagekomen!
Pluspunten
Correcte afhandeling van de order stipt volgens afspraak
VerbeterpuntenMisschien toch een kleine indicatie omtrent levering. bijv voor of namiddag zou wenselijk zijn
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!