Pluspunten
Mail waarin gevraagd wordt naar feedback.
VerbeterpuntenVrachtkosten ook voor waddeneilanden betalen.
Pluspunten
Probeer volgens afspraak de juiste materialen te leveren
Verbeterpuntencontroleer de bestelling voordat het de deur uit gaat
Pluspunten
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Bedankt guys!
Pluspunten
goed geholpen per telefoon en een goed advies
Pluspunten
Er was een onderdeel niet afgeleverd, even een mail en direct geregeld de volgende dag
Pluspunten
Snel en vakkundig afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Keurig op tijd. Netjes ingepakt. goeie prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Keurig op tijd
Pluspunten
Service en de manier waarop materiaal geleverd wordt (ingepakt)
Pluspunten
je kan makkelijk bouwproducten op jullie site vinden
Verbeterpuntenhet was voor ons niet duidelijk dat het door verschillende vervoerders werd gebracht
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van uw review! Dit wordt zeer op prijs gesteld. Het is vervelend dat uw bestelling in 2 keer werd geleverd, waarschijnlijk moest er een deel vanaf de fabriek worden geleverd. Onze excuses voor het ongemak! Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat uiteraard graag! Namens Online-Bouwmaterialen.nl wens ik u een hele fijne dag en succes met klussen!
Pluspunten
snel, correct gehandeld, vriendelijk en hulpvaardig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
+ Ruim binnen 24u geleverd! Ongelooflijk. + Zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact. + Zinnig meegedacht bij bestellen verschillende diktes isolatiemateriaal. + Extra moeite met leveren gewenste specificatie plaatmateriaal.
Verbeterpunten- Emailcommunicatie ietwat zakelijk wat even deed vermoeden dat de levering wel eens lang op zich zou kunnen laten wachten. Het tegendeel bleek waar.
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van deze review! Ik weet nog dat we telefonisch contact hebben gehad, ik ben blij dat we er helemaal uit zijn gekomen! In de toekomst mag u natuurlijk altijd even bellen of mailen! Succes met klussen! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Bijzonder snelle levering. Order telefonisch snel even aangepast. Order na betaling direct besteld.
VerbeterpuntenWebsite optimaliseren, zodat je alle materialen voor een vloer renovatie kan bestellen. .
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van uw review! Dit wordt erg op prijs gesteld! We zijn constant bezig met het compleet maken van productgroepen op onze webshop en zijn ook met uw aanraden bezig! Mocht u in de toekomst iets niet kunnen vinden op de site, mag u natuurlijk altijd even bellen, mailen of chatten! Succes met klussen en nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groetjes, Online-Bouwmaterialen.nl
Zelf drie keer moeten nabellen over een het leveren van materiaal komt niet betrouwbaar over. Bovendien zou ik gebeld worden als het materiaal geleverd zou worden. Dit is ook niet gebeurd.
Pluspunten
Goede communicatie over de te leveren spullen en aflever tijd.
Pluspunten
Altijd vriendelijke en snelle hulp. Op vragen altijd antwoord en als je speciale materiaal wensen hebt wordt hier naar gezocht. Elke klus even contact met deze leverancier. Prima service/hulp door Kirsten.
VerbeterpuntenOmdat niet alles op de website staat moet je weten dat je even contact moet zoeken om je materiaal vraag te stellen.
Pluspunten
Betaalbare kwaliteit
VerbeterpuntenNiets, doorgaan zo
Pluspunten
Snelle levering en concurrerende prijzen
VerbeterpuntenBeter te vinden op internet
Pluspunten
Persoonlijke aandacht bestelling
Pluspunten
Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenBij telefonisch overleg punten opschrijven zodat je het terug kunt kijken
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!