Prima, niets op aan te merken

Bestellingen gaan goed, levering prima. niets op aan te merken. 4.5 ster van 5 omdat er altijd iets te verbeteren is ;-)

Prima, niets op aan te merken

Goed service en bereikbaar.

Bestelling donderdag gedaan. Vrijdag nog gemaild of ik nog wat extra kon bestellen en maandag keurig geleverd. Nette prijs & snelle levering

Prima hoor!

Levering en afspraken worden nagekomen. Zo hoort het!

Snelle en goede service

Na bestelling zijn de goederen snel en correct geleverd. Top

Geleverd zo als afgesproken

Geleverd zo als afgesproken. Prettige website.

Uitstekende persoonlijke service

Ik had isolatieplaten nodig voor een vloer. Ik ben uitstekend geholpen!

Word goed geholpen

prima service

Probleempje is enkel: we kregen een verkeerde levering en zijn er nog mee bezig. Besteld was Wedi 4 mm en we kregen (bleek nu achteraf) 6 mm dikte plaat.

Goed geregeld en snel bezorgd

Een artikel was verkeerd geleverd maar snel de juiste spullen nagebracht top!

Goede service en telefonisch bereikbaar

Goede service en telefonisch bereikbaar

Bestelling snel geleverd.

Gewoon goed

Correcte en snelle levering en afhandeling

Dit bedrijf tegen gekomen bij het zoeken naar mijn benodigd product. Mijn eerste en zeker niet het laatste contact is perfect verlopen. De prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed, levering is snel en correct uitgevoerd.

Goed!

Mooi op tijd.

Samengevat: Perfect & Aanrader!

- Goede prijzen - snelle bezorging en goed af te spreken - Telefonisch goed bereikbaar en kundig - Materiaal goed verpakt tegen regen en beschadigingen. Tip Top!

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!