Pluspunten
Ik vond deze eerste samenwerken zeer veel belovend. Géén vage info of onduidelijke mails maar gewoon netjes en duidelijk. Snelle levering van goede kwaliteit en verrassend genoeg nog een telefoontje na om te zien of alles in orde is. KORTOM: Jullie hebben het wat mij betreft helemaal begrepen ;)
VerbeterpuntenTja, misschien uitgebreider assortiment zodat je alles in één keer op één adres kunt bestellen. Anderzijds is het haast onmogelijk om letterlijk alles te kunnen bieden.
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van deze review! We zijn altijd aan het kijken hoe we ons assortiment optimaal kunnen behouden. Bedankt voor de tip! Een fijne dag en succes met klussen!
Pluspunten
Snelle levering, alles zat netjes verpakt en geseald
VerbeterpuntenZorgen dat de chauffeur een of 2 uur van te voren telefonisch contact op neemt. Is vrij aangenaam vooral bij grote bestellingen
Pluspunten
Snelle en complete levering en goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering
Pluspunten
Service bij bezorging kleine bestelling. Kleine levering vooruit zodat werk door kon gaan.
VerbeterpuntenVan te voren was aangegeven dat een aantal gipsplaten - bestelde lengte 2 meter - zouden worden vervangen door platenm van 2 meter 60. Dat was geen probleem. Bij levering bleek echter, dat de bestelde gipsplaten met rechte kant waren vervangen door gipsplatem met ronde kant. Dat was lastiger, want de platen waren voor een wand bedoeld. E.e.a. is in de bouw opgelost.
Beste, <br /> <br /> Als eerst, hartelijk dank voor de genomen moeite om even een review in de vullen! <br /> <br /> Onze excuses voor het ongemak, gelukkig heeft u het op kunnen lossen! Volgende keer kunt u ook even bellen hoor! Dan kunnen we altijd de mogelijkheden bekijken, ik heb even de vrijheid genomen informatie op te zoeken en volgende kan aan de hand zijn. U heeft RK *ronde kant* platen besteld, vermoedelijk had u willen hebben VK *volle kant* deze hebben namelijk een rechte zijkant. Ik zal onze website nog duidelijker maken! <br /> <br /> Wij nemen dit overigens mee in onze gesprekken met de leverancier zodat wij ook onze diensten en producten kunnen blijven verbeteren. <br /> <br /> Succes met klussen en een fijne dag!
Pluspunten
Snel, goed en betrouwbaar. Zou het zo weer bij hun bestellen
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Door goede communicatie alles keurig geleverd, zelfs de nalevering van 6 plaatjes EPS was geen probleem.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Voor de deur afgeleverd terwijl dit moeilijk bereikbaar was.
Pluspunten
keurig geleverd, netjes verpakt. meedenken door medewerkers
iets meer informatie (wij wisten niet of de bestelde schroeven los in het doosje zaten of in strips).
Beste, Hartelijk dank voor uw reactie! Ik ga direct een kijkje nemen en de site verbeteren! Een fijne dag en succes met klussen!
Pluspunten
Afspraken nakomen.
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
Na levering blekeb er een paar platen te ontbreken, direct gemaild en volgende dag keurig nageleverd (was foutje van vervoerder)
VerbeterpuntenWat breder assortiment (bijv. geen plinten, gipsschroeven maar 1 maat)
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!