Pluspunten
Leuke mensen, flexibel, denken mee reageren snel.
VerbeterpuntenDe dingen ie niet konden hadden negatieve ervaringen in het verleden als oorzaak etc (automatisch afschrijven, of factuur opsturen) dus dat snap ik prima :) Mijn broek zakte wel af toen alles geleverd werd door raab karcher trouwens! Heb best veel moeite gedaan om wat spul bij hun te bestellen. (de voegmortel) en dan heb je ineens een hele vrachtwagen op je stoepje xD Nouja, hoe het ook zij: ik ben tevreden!
Pluspunten
Snelle leverin
Pluspunten
vriendelijk contact en nazorg
Verbeterpuntenniks beloven waar je uiteindelijk geen invloed op blijkt te hebben. Wij hadden voordat we de bestelling plaatsten gevraagd of er een afleverafspraak kon worden gemaakt, omdat wij overdag niet thuis zijn. De reactie was dat daar wel een mouw aan te passen viel, echter na de bestelling werd de levering gewoon voor de deur gedropt, terwijl we de afspraak hadden dat het eind van de middag wel zou kunnen worden geregeld, zodat wij konden zorgen dat wij naar huis zouden komen (er zou 1 uur vantevoren worden gebeld). Het telefoontje kwam echter om 11 uur 's morgens....... Ja, dan kunnen wij op ons werk natuurlijk niet eerder weg (wij werken allebei 30 km van onze woonplaats af).
Beste, <br /> <br /> Allereerst, onze excuses voor dit ongemak.<br /> We hebben de leverancier hiervan op de hoogte gesteld dit betekend dat we dit uiteraard meenemen in evaluatie gesprekken. <br /> <br /> Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag! <br /> <br /> Een fijne dag gewenst namens Online-Bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Snelle service Afleverdag kunnen kiezen Nog later iets aan bestelling kunnen toevoegen zonder problemen Snelle reactie via de mail en nette service via de telefoon Groot assortiment
Pluspunten
geen negatieve punten
Pluspunten
nemen bij twijfel altijd contact op met klant
Pluspunten
Woensdag besteld, donderdag in huis. Had ik absoluut niet verwacht. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en advies gekregen. Leuk dat ik nog eens extra korting kreeg door Facebook.
Pluspunten
Kwaliteit prijs
VerbeterpuntenHet zou in de ochtend geleverd worden, 1 dag van te voren hoorde dat dit niet meer mogelijk was. Jammer! Daarom afspraken nakomen / levertijd onvoldoende
Beste, Onze excuses voor het ongemak! We nemen dit mee in onze verbeteringsproces. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen aarzel dan niet en mail of bel ons! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Online-Bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Duidelijke site met overzichtelijke producten catalogus Eenduidige verzendingsvoorwaarden Telefonisch zeer goed geholpen door medewerker Bij aflevering netjes neergelegd op de aangegeven plaats
VerbeterpuntenVoor sommige producten zijn specialistische gereedschappen nodig (in dit geval betrof het een 'prikkerrol'). Het zou veel eenvoudiger zijn als deze mee te kopen zijn.
Beste, Hartelijk dank voor uw reactie! We nemen uw tip van harte aan en proberen ons te verbeteren zeker op dit gebied! Wij wensen u nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Online-Bouwmaterialen.nl
Pluspunten
website, telefonisch contact, levering en materiaal. Allemaal beter dan de verwachting.
VerbeterpuntenNagedacht, maar ik kan werkelijk op niets komen.
Pluspunten
correcte afhandeling zeker aan te bevelen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Super contact, snelle reacties.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
goed en stevig verpakt.
VerbeterpuntenHad van tevoren gemeld dat ik niet thuis was en dat het pakket in de poort gelegd kon worden. Had daar ook telefonisch met de chauffeur over gehad. de afstand, straat naar poort, is iets meer dan 1 meter (dit is de stoep uiteraard). waarschijnlijk was dit toch te ver voor de kraan of iets dergelijks en is het pakket op de stoep gelegd waardoor de stoep de hele dag niet toegangelijk geweest is. Persoonlijk vindt ik dit geen goeie actie van de chauffeur.
Beste, Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw verbeter punt mee in de evaluatie gesprekken met de leverancier zodat wij onze diensten blijven verbeteren. Onze excuses voor de veroorzaakte overlast! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Online-Bouwmaterialen.nl
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!