Pluspunten
snel geleverd op de datum die ik doorgegeven had.
Pluspunten
vriendelijke bezorger snel geleverd
Verbeterpuntengeen wij vonden het perfect en volgens afspraak geregeld
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Overzichtelijke website makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenIk zou een uur voor levering worden gebeld door de chauffeur . Dit is niet gebeurd.
Pluspunten
Op tijd geleverd en keurig wat we besteld hadden. (5 pakketten met tempex platen van 2mx 1m)
VerbeterpuntenHet uur van te voren bellen werden 10 minuten maar er werd tenminste gebeld. Bij de vraag aan de chauffeur of het in de achtertuin gelegd kon worden werd er geantwoord dat hij nog meer te doen had. Dus dit is helaas niet gedaan. Zou als stukje service wel prettig geweest zijn.
Pluspunten
Perfecte levering Volgens afspraak Ben er heel tevreden over
VerbeterpuntenZou zo geen vebeterpunten kunnen noemen
Pluspunten
Wordt geleverd op de dag die jezelf aangeeft. Op mijn wens om 1 uur voor de aflevertijdtijd te bellen was heel goed. Dag later werd erg gebeld met de vraag of de zending naar wens was verlopen. Erg goed.
Pluspunten
goed en snel geholpen
Pluspunten
Snel een vrijblijvende offerte en meedenkend personeel
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Alles positief
Pluspunten
- Telefoonnummer op website - Zeer prettig telefonisch te woord gestaan door Kirsten Vugteveen - Kirsten Vugteveen had zelfs goede tips - Levertijd was prima - Had ergens anders de levering voor minder geld kunnen krijgen, maar de service gaf de doorslag.
Pluspunten
Precies zoals gepland
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering.
Verbeterpuntenkan ik niet bedenken
Pluspunten
Overzichtelijke website, Makkelijk bestelbaar, Zelf bepalen waneer er wordt afgeleverd.
VerbeterpuntenIk ben bescheiden geweest met het "Afspraken nakomen" gedeelte. Maar betreft hier het afleveren, de chauffeur had maar de de helft van de bestelling bij zich, de rest was niet op vooraad en dit was niet medegedeeld. Ik verwacht als ik een product ruim een week vantevoren bestel en er geen tegenbericht komt dat alles wordt geleverd op gevraagde datum. Helaas e.a. wordt "pas" de dag voor afleveren verpakt en kan het voorkomen dat een item niet op dat moment niet op voorraad is. De chauffeur heeft gebeld met het hoofdkwartier en alles is alsnog netjes opgelost binnen 2,5 uur was de rest van de bestelling ook geleverd. Hierbij mijn verbeterpunt/tip: zorg dat het bestelde al is gereserveerd en niet wachten met inpakken op de avond ervoor zodat de kans op misgrijpen groot is.
Beste Klant, Wij vragen altijd na of iets voorradig is en ook voor u hadden wij dit gedaan. Als de vrije voorraad penibel wordt reserveren wij het. Dat zij het vergeten zijn mee te nemen is meer dan knullig, en onze excuses voor het ongemak, gelukkig heeft u het door u bestelde dan toch nog op de zelfde dag ontvangen. Wij danken u voor uw opmerking en het aandragen van uw tip, deze nemen wij zeker mee in onze volgende evaluatie met de leverancier. M.vr.gr. Online Bouwmaterialen
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!