Pluspunten
Prima prijs en levertijd. Zeer positief zijn de wijze van orderbevestiging en het feit dat de transporteur een uur voor levering contact opneemt om te zien of het schikt.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, de artikelen die niet in voorraad waren, werden keurig(in deellevering) geleverd op de beloofde datum
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
na komen van afspraken
Pluspunten
Snelle respons op gestelde vraag en goed afgehandeld
Pluspunten
snelle levering en duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle, makkelijke en overzichtelijke site
VerbeterpuntenEr was vergeten om een uur van te voren te bellen. ik lag toen dus nog op bed toen ze kwamen lossen
Pluspunten
Klantvriendelijke medewerker aan telefoon. Behulpzaam en geven goede informatieve antwoorden. Snelle levering welke welke netjes en goed verpakt worden afgeleverd. Zeer tevreden en aan te raden.
VerbeterpuntenZoals jullie het nu doen voortzetten!
Pluspunten
Continue meedenken, pro-actieve houding t.a.v. de klant. SUPER!HEEL goed en helder in communicatie. Er werken duidelijk mensen en geen machines. Soepel met het vinden van oplossingen.
VerbeterpuntenIk kan niet iets verzinnen.
Pluspunten
goed voorstel voor vervanging als product niet direct leverbaar is.
Pluspunten
prima service en een goede kwaliteit
Pluspunten
Alles werd snel en netjes verpakt geleverd. Communicatie en bereikbaarheid is erg goed. Ik kom zeker terug!
VerbeterpuntenLeverbaarheid van producten buiten het assortiment checken voordat deze aangeboden wordt.
Beste Rob, Dat is een goede opmerking en zullen wij in het vervolg zeker controleren. Groet Online Bouwmaterialen
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!