Pluspunten
Netjes bezorgd met kraan op aangewezen locatie. Netjes gebeld vantevoren. Netjes een bericht dat de bezorging onderweg is, (dat mist nogal eens bij andere bedrijven en dan moet je maar afwachten). Telefoonnummer op de site zodat je niet op een reactie op email moet hopen. Maar direct bereikbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij teruglevering van overgebleven materialen, kreeg ik dezelfde dag nog het resterende bedrag op mijn rekening gestort.
Pluspunten
Snel en redelijk goedkoop. Duidelijke website
VerbeterpuntenVrachtwagen was te groot voor de straat. Chauffeur had niet van te voren gebeld ondanks dat dit op de bon stond.
Beste Frank, Dank voor je reactie. Wij zullen dit doorgeven aan de leverancier.
Pluspunten
Vlotte reactie en afhandeling, snelle levering. Ga zo door!
Pluspunten
Dit bedrijf reageert snel op de vragen van de klant. Ze maken een een goede prijs voor uw aankopen. Verder zijn ze vriendelijk en komen na wat ze beloofd hebben.
VerbeterpuntenIn kan me heel goed voorstellen dat de klant niet wil eerder betalen wat hij/zij niet afgeleverd hebt gekregen. Om het vertrouwen van de kalnt te winnen, dient naar mijn mening een bedrijf wat daarin soepel zijn (bijvoorbeeld een aanbetaling van de klant wensen en vervolgens de rest bij afleveren).
Beste, Wij hebben inmiddels Visa & Mastercard toegevoegd aan de betaalmogelijkheden. Groet Online Bouwmaterialen
Pluspunten
keurig afspraken nagekomen, vlotte levering.
Verbeterpuntenassortiment uitbreiden met randproducten bijv. fermacell voegen vuller en schroeven.
Bedankt! We hebben de fermacell hulpmiddelen toegevoegd, zie hier: http://www.online-bouwmaterialen.nl/gipskartonplaten-gipsplaten-stucplaat-metal-stud-metalen-profielen/fermacell-hulpmaterialen.html
Pluspunten
korte lijnen, snelle afhandeling, zo moet het eigenlijk overall.
Pluspunten
Snelle reactie op de vraag die ik had. Er kon geleverd worden op de dag die ik graag wilde en de chauffeur heeft (zoals afgesproken) vantevoren gebeld dat hij eraan kwam. Helemaal goed!
Pluspunten
Snelle levering Proffesionele levering, meedenkende chauffeur
VerbeterpuntenCommunicatie, mailen/telefoneren betreffende leveringsdatum,tijd. Chauffeur stond zonder aankondiging voor de deur (was niemand thuis) Betaling per acceptgiro
Beste Mario, Dank voor de reactie, wij hebben inmiddels een medewerker aangetrokken om dit dagelijks in goede banen te leiden. Wij hebben inmiddels ook Visa & Mastercard als betaal optie, Groet Online Bouwmaterialen
Pluspunten
een zeer goede service en een goede communicatie.
Verbeterpuntengipsplaten beter verpakken i.v.m beschadigingen.
Pluspunten
Goede korting, goede service en nazorg.
Pluspunten
Leuk bedrijf, goed advies gekregen en snelle levering! Zeer tevreden, tot de volgende keer!
Pluspunten
Je wordt keurig op de hoogte gehouden, vragen worden snel en naar tevredenheid beantwoord, en de levering was tijdig en correct. Prima !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en snelle levering voor een scherper prijs
Pluspunten
Prima vakmensen die ook goed advies geven
Pluspunten
Snelle levering, reageren ook snel op vragen.
Verbeterpuntenprijs zou hier en daar nog iets scherper kunnen (sowieso altijd:))
Pluspunten
Snelle levering en altijd snel goede antwoorden.
Pluspunten
Zelfs leveringen in Duitsland
VerbeterpuntenMeer reclame maken voor zo`n goed bedrijf
Pluspunten
Goede informatie gekregen. Juiste adviezen. Snelle en betrouwbare levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Zeer tevreden klant.
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!