Niet goed

Geen pakket ontvangen geen track and trace ik weet niet waar het gebleven is

Duidelijke site, makkelijk te bestellen

Fijne site waar ik steeds snel en overzichtelijk mijn bestelling kan plaatsen. Snelle levering

goed, snel en adequaat

komen hun afspraken na. snel en mooi en stevig ingepakt. goede merken!

Fijne product

Heel fijne product die ik graag gebruik!

Heel klantvriendelijk

Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling, dit werd heel goed en snel opgelost door een vriendelijke medewerkster

zie onderstaand.

Alles is goed geregeld, snelle levering. Fijne merken.

Zeer tevreden!

Altijd scherpe prijzen en keurige levering. Ook een spaarsysteem voor bijv. Eucerin producten.

Snelle levering en goede producten

Ik bestel al jaren bij mijnhuidonline. Ze hebben mijn producten voor een betaalbare prijs. Vandaag besteld, morgen in huis.

Oke

goede ervaring en snel in huis ben heel tevreden

Ben zeer tevreden met jullie produkten en levering

Goede w site alles op voorraad en leuke aanbiedingen, een leuke spaaractie , kortom top.

De bestelling wordt snel verstuurd.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling en aflevering gaan soepel, Producten zijn heel prettig

Helemaal top

Ik ben over levering en produkt en prijs kwaliteit een tevreden klant! Ik heb alleen 1 Aanmerking...... En dat is op het verpakkingsmateriaal Als de maat vande verpakking aangepast zou worden op het produkt, dan zou dat meer dan de helft van het verpakking schelen! En misschien in sommige gevallen zelfs die de brievenbus passen!!

Overzichtelijke website, interessante aanbiedingen.

Altijd bestel ik hier mijn huidverzorging omdat de prijzen heel scherp zijn, en ver onder wat ik in de winkel tegenkom. Goede verzending en ook de info rond de verzending is correct.

Ik ben super fan van mijnhuidonline

Al jaren bestel ik mijn crèmes bij mijnhuidonline en gaat altijd heel vlotjes

Snelle levering en goedkoop

Goede en snelle levering, goedkoop tov andere aanbieders.Ook het spaarsysteem is erg goed!

Snel en punctueel geregeld.

Keurig verpakt. Snel geregeld

Duidelijke website en overzichtelijke gegevens betreffende je bestellingen

uitstekend

duidelijke website, makkelijk je order te plaatsen en snelle levering

Zeer fijne producten van Vichy

Ik ben zeer tevreden met Mijnhuidonline met regelmaat fijne aanbiedingen. Ik gebruik een aantal producten van Vichy en ben daar zeer tevreden over.

heel tevreden

Heel tevreden met het assortiment, prijzen en levering!

Goed tevreden, de bestelling heb je ook snel in huis

Goede producten en snelle levering

Mijn Vichy producten koop ik altijd bij Mijnhuidonline. Ik ben zeer tevreden over de kortingsacties en de snelle levering.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum